Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Mai ce coincidenta !!!
Am votat, pentru ca anul trecut nu votasem, UN WEEKEND ROMANTIC. Ca sa ma uit acum in urma si sa vad ca si anul trecut tot asta imi doream . Ce sa mai zic, sunt o romantica incurabila. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ai si shura??? Cred ca ar trebui sa postez poza cu Moshul ala pe toate topicurile de Craciun....si sa scriu: aveti shura??????? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu n-am shura.....dar vreu una!
Asta inseamna ca trebuie sa votez "altceva"? |
|
|
Vorbeste cu codruta,eu sunt cu adresa Moshului,ea a inventat schema cu shura,deci ea e responsabila cu shurile,poate procuri una de la ea...in leasing... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| oanalaurisa wrote: Vorbeste cu codruta,... ea e responsabila cu shurile,poate procuri una de la ea...in leasing...
Buna idee! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Anul asta votez pentru un week-end romantic! Eu sper sa fie ceva mai mult decat un week-end... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| oanalaurisa wrote: Vorbeste cu codruta,eu sunt cu adresa Moshului,ea a inventat schema cu shura,deci ea e responsabila cu shurile,poate procuri una de la ea...in leasing...
mai, nici eu n-am shura dar daca sunt atatea doritoare zau ca-mi fac una, fac rost si de fan proaspat si va invit pe toate la mine ca se ocupa oanalaurisa de invitatul special |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| N-am cum sa-mi doresc altceva, din lista sus mentionata, decat zilele de Craciun cu Iuli si Alex...si o sa le am! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Anul asta am votat o sedinta de infrumusetare Ca tare mi-s baba |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Roxanel, mama , tu ? baba ? Hai ca ma faci sa rad ! Lasa ca am vazut cu toate foto de la Astazi ma simt frumoasa , si realitatea te contrazice !!!!! Esti o mami trendi , tinerica si implinita !
Si eu i-am scris lu' Mosu' ce vreau. Acum asteptam materializarea dorintei ! Sa vedem daca le nimereste !
PS : un set latzuc si cercei , ceva .... special ! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anul asta vreau si eu we. romantic ... intr-o locatie pe care ne-o dorim mult amandoi... dar se lucreaza la asta dupa sarbatori.
Roxanel, tu? Baba? Niu-niu
Fetilii, sa vi se indeplineasca toate dorintele!! |
|
|
Hai ca ne deschidem firma...tu procuri shuri si eu Moshi... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu votez sedinta la salon, cu masaj si tot tacamul .ma simt ca de 80 de ani, dimineata cand ma dau jos din pat fac " aoleu" ca am un junghi in spate Si as mai vrea si o garderoba noua , pe masura "large" ca nu ma mai vad dand kilele jos asa ca m-am resemnat |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Eu am votat o bijuterie< o bratara noua>- poate o aduce MOSUL CE VA DORITI SA SE IMPLINEASCA adynanemona attached the following image(s):
![8g[1].gif](/i.ashx?a=11307) ![0074[1].gif](/i.ashx?a=11308)
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nimic nu e mai valoros ca sanatatea. |
|
|