Ce ii place sa faca cel mai mult copilului tau?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, August 11, 2007 9:22 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Hai sa vedem ce preferinte au copiii nostri cu varste intre 1 si 2 ani.

Andrei e innebunit sa scrie. De cum se scoala si pana se culca, ba uneori chiar si in somn, incepe si striga "pituuuu, foaiaaaaa, mamiii, pliz, pitu-pitu ", adica in traducere libera "pixul, foaia, mami te rog da-mi pixul".

E in stare sa scrie toata ziua. Acum e la stadiul in care vine si ne pune sa ii desenam noi ceva, o rata, o pisica, o masina sau mai stiu eu ce ii trece prin cap si e foarte atent cum desenam noi si apoi incearca si el.

Bineinteles ca nu ii iese inca nimic, dar e important ca stie ce si cum. La o ratusca, de exemplu, cand i-o desenez ii spun : capul, ciocul, ochii, corpul, codita, aripioarele si labutele.

Apoi ia si el foarte serios pixul si incepe cica sa deseneze pe foaie si zice si el : tapuuu, ochii, ocuu, copuuu, itaaa, labutele ras , dupa care vine la mine si face "mamiii, eeee? " adica mami, ce zici, cum a iesit?

Ai vostri ce pasiune/i au?
taki
Scris: Saturday, August 11, 2007 9:28 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Si Sasha are o pasiune pentru pixuri, insa nu asa mare ca a lui Andrei!

Cel mai mult ii place cand mergem la banca, deja stie sa semneze foia care o ia de la domana de acolo si sa-si scrie VIP signature ras alcool sic . E caraghioaza rau!

Felicitari pentru cuvintele in engleza!!! firstprize bravo cool
Cristy
Scris: Saturday, August 11, 2007 11:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Bravo Andrei si Sasha....firstprize firstprize

Sasha.. de pe acum stii unde iti este locul ...ras

Andrei bravo bravo daca iti place sa scrii si sa desenezi...atunci fa-o. Adriana, dezvolta aceste dorinte, cumpara-i tusuri, culori pastel sa ii fie mai usur decat cu pixul...

Fetele mele aveau fiecare o alta pasiune... Eden ii placea sa cante.. de fapt a cantat cateva cantecele la perfectie inainte de a vorbi....scratch , aaa si mai avea o pasiune... lego... statea ore in sir si se juca, mai ales ca avea si 5-6 feluri de Lego...

Shachar avea o boala pe Bimba ( un fel de camion din plastic cu maner si scaunel ) in fine, toata ziua brr brr, toata ziua "baga" camionul in service, avea un fel de ciocanel si dai frate pe al roti bum, bum, bum ne zapacea cu totulnervi si mai avea o boala... arunca tot tacamul din setarul de la bucatarie dar si papucii din hol pe geam ( aveam obloane, dar le-a rupt exact pe cele din dreptul ei)... mai statem si la etajul 4.....toata ziua zburau tot felul de obiecte de pe geam...ras vecini erau disperati, mai mult noi, ca trebuia sa coboram cel putin de 3 ori pe zi sa adunam lingurite sa facem o cafea....ras

flowers flowers flowers
ira_tgr
Scris: Saturday, August 11, 2007 11:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Cristy wrote:
arunca tot tacamul din setarul de la bucatarie dar si papucii din hol pe geam ( aveam obloane, dar le-a rupt exact pe cele din dreptul ei)... mai statem si la etajul 4.....toata ziua zburau tot felul de obiecte de pe geam...ras vecini erau disperati, mai mult noi, ca trebuia sa coboram cel putin de 3 ori pe zi sa adunam lingurite sa facem o cafea....ras

bravo Shachar, asta da placere nevinovata hohot hohot

Sasha
- la cat mai multe semnaturi VIP

cat despre Sonia - piticuta adora cartile, le citeste (in felul ei), le mananca, le rasfoieste (chiar daca sunt carti fara desene)....

altceva - ii place sa o plimb pe aspirator in timp ce aspir hohot hohot
Kiki
Scris: Saturday, August 11, 2007 11:48 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
hohot hohot hohot Super tari pasiunile copiilor vostri.

Dav are ca pasiuni masinile, fie ele reale sau de jucarie. Pe alea de jucarie le suceste rotile pe toate fetele, ar sta ore in sir sa butoneze rotile alea. La cele reale, adora sa traga de portiere, sa pipaie rotile si sa invarta volanul. Din cand in cand le gaba si in viteza, deci ma asigur mereu ca e frana de mana trasa, ca nu se stie...A, si butonul de avarii pe care il apasa de sute de ori banghead banghead banghead
Pasiuni peste care a trecut: trantitul usilor, de mi-a disperat vecinii, aruncatul lucrurilor pe geam si aruncatul la gunoi (mi-a aruncat un ceas de mana la care tineam foarte mult si nu l-am vazut ca l-a aruncat ca-l recuperam; periute de dinti, pe care logic ca nu le-am mai scos de acolo, am cumparat altele, si fel de fel), scotocitul in gunoi, datul drumu' la apa la cada...
Cristy
Scris: Saturday, August 11, 2007 12:25 PM
Nivel

ira_tgr wrote:

altceva - ii place sa o plimb pe aspirator in timp ce aspir hohot hohot

hohot hohot hohot hohot

Tare de tot.....

Kikisor... pai Haim ma intreaba pa la ce varsta sa o dam pe Sachar la dans .. balet... iar eu radeam, ce dans ce balet direct la service auto.... cu surublenita in mana....vad ca nici Dav nu este departe de acest lucru... am o idee de miloane... service auto pentru copii...thumleft

Kiki
Scris: Saturday, August 11, 2007 12:27 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cristy wrote:

....

Kikisor... pai Haim ma intreaba pa la ce varsta sa o dam pe Sachar la dans .. balet... iar eu radeam, ce dans ce balet direct la service auto.... cu surublenita in mana....vad ca nici Dav nu este departe de acest lucru... am o idee de miloane... service auto pentru copii...thumleft

Buna ideea! cool cool cool
taki
Scris: Saturday, August 11, 2007 12:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

ira_tgr wrote:

Sasha
- la cat mai multe semnaturi VIP

Exersam, exersam!cool

AAAA, si de masini este la fel de pasionata. Tot ce are volan, este love love love !
AdrianaC
Scris: Saturday, August 11, 2007 10:24 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Cristy wrote:

...

Cristy, poate ca Sachar te mosteneste pe tine si ii place sa lucreze cu clesti, etc, etc, cine stie.

Interesante preocupari au copilasii vostri. Mai asteptam si alti pitici sa ne impartaseasca din preferintele lor.pupici
delfinasa
Scris: Monday, August 13, 2007 4:28 PM
Nivel

Books sic predomina...peste tot numai carticele cu povesti, le citeste de zeci de ori/zi, le povesteste pe limba ei, nu doarme fara ele...in ultimul timp are si-un cantec preferat "ila-ila-ooo" ras cum ii zice ea, adica "Old McDonald had a farm" si ma pune sa i-l cant in fiecare zi de multe ori, plus mereu cand plecam cu masina maseluta; daca vreau sa cantam si altceva, face "no-no-no-ikaaa, ila-ila-ooo" hohot si iar de la capat cu toate animalele posibile ras.
Balaceala in piscina n-o mai pun, e la ordinea zilei yes...inoata singura cu aripioarele, dar cand ii zici sa dea si din maini, nu mai da din picioare, nu vrea colac, doar singura, netinuta de nimeni thumleft.
Alte pasiuni: joaca cu bunicii de-a calutul "dacam-dacam" cu chitait, facut ca un catel si alte cele, hide-and-seek cu numarat oan-doo-tiii-ooo-ila caaam (one-two-three-four-here I come) si toata lumea sa alerge prin casa ras, nicidecum pitita hohot; daca te ascunzi, se supara si plange hohot...mai e topaitul in jumper, pe care l-a redescoperit si ii place la nebunie sa sara si sa se-nvarta-n el pana ameteste ras, plimbatul cu "cuca" ras, adica tricla, la care in sfarsit a ajuns la pedale, dar nu vrea sa pedaleze, tot pe stativ tine picioarele si asteapta sa fie impinsa ras, plimbatul cu scuterul vecinilor care mai vin sa se joace cu ea; atata le trebuie sa lase scuterele ca e imediat calare pe unul ras...are o masinuta teleghidata si ii e frica de ea daca o butonam noi, daca e la ea telecomanda ii place, numai sa nu dea masinuta peste ea ca incepe sa urle de frica hohot...mai are si alte pasiuni, printre care un puzzle cu litere si un joc cu cifre, litere, forme geometrice, cu ajutorul carora a invatat majoritatea literelor si cifrelor, pe care le spune in engleza destul de corect cool.
Cristy
Scris: Monday, August 13, 2007 8:39 PM
Nivel

AdrianaC wrote:

Cristy, poate ca Sachar te mosteneste pe tine si ii place sa lucreze cu clesti, etc, etc, cine stie.

uff

Daca se apuca sa faca stricaciunile pe care l-am facut eu in casa parintilor.... am incurcat-o....
MNiko
Scris: Thursday, August 16, 2007 5:31 PM
Nivel: Guest

Cristinei ii place foarte mult sa danseze: acasa, la cumparaturi, in parc...unde e muzica ea danseaza.
Ely
Scris: Thursday, August 16, 2007 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
MNiko wrote:
Cristinei ii place foarte mult sa danseze: acasa, la cumparaturi, in parc...unde e muzica ea danseaza.

Karinei ii place la fel de mult unde este muzica danseazadance
mommy
Scris: Thursday, August 16, 2007 10:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Lui Mihaita cel mai mult ii place sa se balaceasca, oriunde, in cada, la chiuveta, la cismea, in piscinuta... Asta e fericirea maxima pentru el! yes Ii mai place sa se joace Cucu-bau, sa se gadile cu cineva si, mai nou, sa danseze! dance yes
marya28
Scris: Sunday, October 7, 2007 10:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2007
Sa se joace la bucatarie cu tacamurile si oalele
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.