|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Cum isi arata iubirea fata de voi?
Va spune ca va iubeste? Va arata doar ? Conteaza sa auziti ca sunteti iubita sau e suficient doar sa vedeti asta din fapte si gesturi ?
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am votat ca isi arata iubirea prin vorbe si prin fapte!
Imi spune des ca ma iubeste, ca sint perfecta pentru el, ca e fericit cu mine!
Prin fapte imi demonstreaza zi de zi ca ma iubeste: e atent, dragut, generos, indragostit. Ma ajuta in casa la tot (si la calcat), m-a ajutat mult cu baietii cind erau mici. Am baza si incredere in el , e un tata si sot minunat nu imi zice niciodata nu.
Si mai ales imi zice ca a fost norocos sa ma intilneasca Dar si eu sint norocoasa ca am un barbat asa! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Imi spune si imi arata ca ma iubeste! Nu ma pot plange de o asa persoana ce iubeste atat de mult...nu are o iubire sufocanta, dar tot timpul imi dovedeste si imi spune cat de mult ma iubeste! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Imi spune zi de zi ca ma iubeste si imi si demonstreaza cat anume, prin cate face pentru noi, prin faptul ca e mereu aproape de mine, ca ma sprijina in orice vreau sa fac, ca tine cont de parerile mele. Si vorba lu' Kiki, nu e o iubire sufocanta..ci calda si vitala. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Imi spune ca ma iubeste, imi dovedeste asta zilnic, prin faptele lui si grija cu care ne inconjoara! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| sotul meu isi declara iubirea mereu si asta imi place insa in ultima vreme mai greu cu demonstratiile! stiti voi vorba aia super desteapta: teoria ca teoria, da'practica ne omoara! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Am votat ca o declara si o arata si prin fapte. |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| prin tot ce face si spune imi demonstreaza numai dragoste. |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Spune...nu foarte des, dar mai ales vad din gesturi pe care le face in mod cotidian sau in mod special. |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Al meu zice mai rarutz ca ma iubeste , dar imi arata zilnik. Nu suntem genul .... romantic ..... siropos.... nici unul din noi. Si daca eu ii spun Te Iubesc , Atunci raspunde cu aceeasi fraza..... E timid , rusinos foc ! |

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| N-are rost sa-l mai laud pe al meu... e suficient sa spun ca pentru mine e barbatul ideal: stie exact cand si ce sa spuna sau sa faca, incat sa ma simt mereu rasfatata, iubita si importanta. |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Exceptie facand zilele in care mai suntem si suparaciosi, putine ce-i drept, Iuli imi spune in fiecare zi ca ma iubeste, iar daca nu o face il intreb eu! E genul de barbat atent, care face surprize cu tot sufletul. Nu pot spune ca e romantic incurabil, dar are momente in care ce face e deajuns... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| al meu imi spune zilnic si imi arata prin fapte.nu e genul acela romantic care sa cucereasca prin cadouri dar prin ceea ce face si zice imi demonstreaza cat ma iubeste |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| Prima varianta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Nici al meu sot nu-mi spune zilnic, ca ma iubeste altadata cand ii spun ca-l iubesc, imi raspunde 'si eu ' dar de fiecare data stie cand sa fie atent cu mine, de multe ori stie sa ma surprinda cu niste chesti la care nici nu ma astept...ca vorba aia, sunt femeie si la multe ma astep de la el ca barbat |
|
|