Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| va invit cu drag la o portie(sau mai multe ) de mancarica de fasole cu carnita
 |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gabyta mai urmeaz asa pui poze si cu,, minciunele'' si gata sunt ! Cum pui o poza cu ceva bun cum apar si eu prin zona ! |
|
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Astazi am pregatit o mancarica de linte cu garnitura de salata. Pentru maine am in plan snitele de pui si o prajitura cu mure.
Gabyta, vai cum arata fasolica ta...mmmm... |
|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Noi azi am mancat (dar nu am gatit):zuppa Kotuki, riso cu fructe de mare, pui cu ciuperci negre si bambus, sepie in agro-dolce, broscute fripte |
|

| oanamaria wrote:Gabyta mai urmeaz asa pui poze si cu,, minciunele'' si gata sunt !  Cum pui o poza cu ceva bun cum apar si eu prin zona !
Cum de am uitat d epoza cu minciunele? ,,acuma o pun si daca e tarziu,,va invit cu drag indiferent de ora
 |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ioi tu gabi....de cand nu am mai facut/mancat scoverzi...mama ne facea mereu...mereu... imi e dor de copilarie |
|

| kmn wrote:ioi tu gabi....de cand nu am mai facut/mancat scoverzi...mama ne facea mereu...mereu... imi e dor de copilarie si eu tot scoverzi le spun,doar ca de unde am luat ultima reteta le spunea minciunele ,,si minciunele le-am notat da mereu in casa la noi sau numit scoverzi . |
|

| Asa Gabyta !Si cum arata !Si eu le stiam si de scovergi si de minciunele si-mi plac la nebunie ,dar nu ma pricep sa le si fac . Sa va fie de bine !
Azi fac ciorba de miel ,chiftelute cu cartofi prajiti si salata. |
|

| Azi fac pulpe de pui la ceaun cu ardei si tort. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am facut: -ciorba de vacuta cu bors si leustean -Pastrav pe pat de legume in sos de bulion si vin Si am cumparat savarine Mai vreau sa fac pana diseara:ciuperci,dovlecei si cartofi cu pulpe dezosatee la Hotpan,ca sa am si maine mancare! |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| la noi scoverzile sau minciunelele se numesc scoruse
|
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ieri am facut o ciorba radauteana (fiarta la slow cooker), aproape s-a terminat, au mancat si copiii neasteptat de bine...Asa ca azi gatesc din nou, supa de pui cu galuste, pastai verzi stir-fry si frigarui de piept de pui si cred ca fac si o salata cu ceapa verde...desert - inghetata.
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pt azi scrumbie proaspata de Dunare pe gratar si pt maine am facut ciorbita de cartofi cu ciolan afumat si spanac(ochiurile maine) Pestele meu
 |
|

| Na' Raly ca maine trebuie sa fac peste la ce pofta mi-ai facut! |
|

| Raly pana aici se simte mirosul de scrumbie !Yamy! |
|
|
|