Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Neatza fetili...eu gatesc azi
borsuc de sfecla tocanita de mazare mancarica de fasole piftele snitele de pui si ceva dulce dar nu stiu ce..cred ca o tarta cu fructe |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anabella, pai astazi te muti in bucatarie ! Aveti musafiri ?? Spor la bucatarit !!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Azi vreau varza calita cu marar verde si pastai scazute cu usturoi ,aaa si gogosi Mai am supa de varza leguma sezonului |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Supa de pui cu galuste, pulpe la cuptor cu cartofi natur, sarmale fara carne pt mine si amandine sper sa nu mi se taie crema... Sa aveti pofta la bucate!!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu parca as face niste clatite... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Si pe mine ma bate gandul sa fac niste clatite. Mai am in plan chiftelute din cartofi si o mancare cu dovlecei si pui, reteta noua, si cred ca si niste dovlecei pane cu feliute de usturoi. Ciorbita avem de ieri. ... Sa aveti spor si pofta buna! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Maria & Mario wrote:Anabella, pai astazi te muti in bucatarie ! Aveti musafiri ?? Spor la bucatarit !!!! Oana deja am si terminat
cand am postat aveam borsucul,mazarea si fasolea pe foc,intre timp am facut snitele si chiftele si o parjitura cu piersici. nu am musafiri dar eu duminica nu gatesc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| eu pt deseara fac cartifi pai cu mici si salata si pt maine; snitele din piept de curcan,ardei umpluti , ciorba de perisoare si avem cozonac |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Anabella wrote:dar eu duminica nu gatesc
Anabella,nici eu nu gatesc,nu fac curat,nu fac nimic mai bine zis duminica.Tot ce fac in ziua de duminica se duce de rapa.Sau daca gatesc sau spal sigur mi se intampla ceva rau.E testat si de atunci stau cuminte
Eu gata papa.Supa a iesit delcioasa
Pofta mare,fetelor
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu azi am facut o ciorbitza de vita cu legume, cu tarhon si smantana si tocana de cartofi cu carne de porc.Am si ceva chec. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Ieri fasolica,azi paine de casa si clatite ca mi-ati facut pofta |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Eu am bucatarit dupa ce-am venit de la serviciu: - miel umplut - pulpa de miel la cuptor - ciorba de legume cu carne de porc - snitele - cartofi la cuptor - prajitura Dobos iar acum sunt franta de oboseala.
|
|
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| sarmale in foi de vita ,snitel de vitel ,cartofi noi cu marar,icre.dulce am facut o prajitura cu crema de mascarpone si frisca. |
|
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| azi mancare de lenesi ... mititei cu salata de rosii |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am facut ieri cirba de perisoare si pui cu usturoi(acesta din urma s-a terminat), iar azi o sa fac o mancarica de ficatei pui cu smochine. |
|
|