Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Petronella wrote:Eu astazi fac taco Ce-i aia taco? Poate fac si eu , ca-s in pana de idei!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| astazi frigarui cu carnita de vita si legume muuulte...dovlecei umpluti si ciorbita de pulpe...si daca mai ramane timp salata de vinete :) |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| miriam wrote: Ce-i aia taco? Poate fac si eu , ca-s in pana de idei!!!
Contine carne tocata prajita, cubulete de rosii, bransa rasa, salata, smantana etc. toate puse intr-o turtita de malai. Foarte usor de facut si foarte gustoase. Miriam, pofta buna daca faci!
Eu as manca ceva bun si cremos si racoritor...da' nu stiu ce! mikaela attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mikaela, mercy, chiar nu stiam ce este ...
Eu nu gatesc nimic azi, mai avem de ieri, alaltaieri...maine iar gateala |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu orez cu legume fac astazi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Supa de varza,piure si cod pane.Desert citrice. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| mancarica de ardei cu ficatei |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ciorba de varza, orez cu porumb, cartofi prajiti + carnati, salata de rosii cu castraveti. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sunteti puse pe gatit cu varza vad .
Azi trebuie iar sa gatesc : fac niste mazare cu marar din gradina si sa vedem ce carne mai scot sa fac pe langa, ca azi dimineata am uitat sa ma uit ce mai e si sa pun la dezghetat . |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Noua ne-a gatit unchiul (boieresc si eu pana sambata viitoare) ciorba de legume, cod cu amestec de legume si placinta cu dovleac pt azi, ciorba de pui si mazare cu carne pt week-end. A stat toata ziua in bucatarie. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu am facut fripturica de pui cu multe legume,piure de cartofi la cererea copiilor si cartofii la cuptor ptr. maica mea ,salata de varza si salata de ardei copti .Desert puding de ciocolata!
|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| eu am venit si m-am conectat la aragaz,vreau mai mult timp maine,asa ca:ciorba cu multe legume si manzat,ardei si rosii umplute,iar maine vad eu ce-mi comanda clientul principal |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| eu astazi am facut pulpe cu pesmet la cuptor,cu cartofi noi si ciorba radauteana.....maine am in plan doar snitele si ceva dulce(o rulada sau un pandispan)! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| delfinasa wrote:Sunteti puse pe gatit cu varza vad  . Azi trebuie iar sa gatesc  : fac niste mazare cu marar din gradina si sa vedem ce carne mai scot sa fac pe langa, ca azi dimineata am uitat sa ma uit ce mai e si sa pun la dezghetat  .
Si noi suntem puse pe mazare, si eu tot mazare am facut, cu piept de pui...si o ciorba pe care vad ca n-o atinge nimeni |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Atata varza pe aici incat cred ca ma varzesc si eu putin azi .Deci,am propus pe azi sa fac niste pui fiert si apoi fript nitel pe gratar.Din zeama de la pui voi face o delcioasa supa de legume(vroiam si cu galuste dar sunt la dieta si cum fii mea nu e acasa ...)si o salata de varza cu niste rosii prin ea.Desert:fructe,ce nu imi plac mie ! |
|
|