Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Azi ,ciorbita de pui ,tocanita de pui cu cartofi si gogosi. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Peste prajit cu mamaliga si usturoi, pui cu smantana, supa de pui, rulada cu crema pasticciera si dulceata |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| azi am facut cascaval de casa ceafa la tigaie cu cartofi prajiti si salata de cruditati...iar desert...clatite pufoase |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Mi-ai facut pofta cu cascavalul ala, musai sa fac si eu! |
|

| aurishta wrote:Mi-ai facut pofta cu cascavalul ala, musai sa fac si eu!
e buuun tare..eu nu las braniza mult la scurs si cascavalul iese putin mai moale..si fie-mea baga in ea ca sparta oricum e muuult mi bun ca cel din magazin... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| aurishta wrote:Mi-ai facut pofta cu cascavalul ala, musai sa fac si eu! dar cum faceti voi cascaval acasa? |
|

| Dupa care reteta il faci? |
|

| eu folosesc 1kg branza dulce de vaca sau scoapta, dar sa cautati de pe piata de la cei de la tara, nu din supermarket...ca aia e prea moale... 1 litru lapte de tara sau 3,5%grasime, o lingurita bicarbonat, un pachet unt, pt gust cui ii place poate pune 100gr branza feta...si...sare...
pui laptele la fiert, cand fierbe pun branzica si mai las sa fiarba vreo 3min amestecand in continuu pana ramane branzica si zer...se pune la scurs...eu las de obicei vreo ora... apoi pun bicarbonatul si sarea, amestec si mai las vreo 20min...pun intr o oala untul la topit, apoi branzica si mestec la foc mic in continuu pana se topeste toata branza...eu sarea o pun la final, sa pot gusta sa mi dau seama daca mai trebuie..si torn intr o caserola...las sa se raceasca fara sa il acopar, apoi il pun la frigider, a doua zi sau dupa cateva ore e numa bun de mancat |
|

| Multumesc mult Eu aveam o reteta aproximativ identica, erau si doua oua in plus! |
|

| aurishta wrote:Multumesc mult  Eu aveam o reteta aproximativ identica, erau si doua oua in plus! stiu...eu una cand am facut prima data n am avut rabdare sa las atat..dar a iesit ff bine fara sa las doua ore la odihnnit.. |
|

Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| ciorbita de pui,sarmale cu frunza de vita si mamaliga. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Azi vreau gogosi dospite,decupate cu paharul |
|

| American donuts? Sau din alea normale? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| aurishta wrote:American donuts? Sau din alea normale?
Normale Vasi face curat in bucatarie,vase,matura,sterge mesele,apoi ma apuc de gogoserit |
|

| Buuuuuuune! |
|
|