Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| AlexandraL wrote:Vi s-a intamplat sa va iasa pireul cleios? Eu l-am aruncat
L-ai facut la blender? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mie la blender mi-a iesit asa prima si ultima data cand l-am facut . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Culmea e ca nu l-am facut la blender...data trecuta mi-a iesit cleios, asa ca acum am folosit ustensila de pasat. Poate cartofii sunt de vina.
In alta ordine de idei, fasolea a iesit delicioasa. E vorba de fasole boabe gigant, nu pastai. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| AlexandraL wrote:Culmea e ca nu l-am facut la blender...data trecuta mi-a iesit cleios, asa ca acum am folosit ustensila de pasat. Poate cartofii sunt de vina.
In alta ordine de idei, fasolea a iesit delicioasa. E vorba de fasole boabe gigant, nu pastai.
Incearca sa faci piureul cu cartofi dulci sau Jacket Potato sau cartofi cu coaja subtire(miezul e pufos) si nu va mai iesi cleios.Tu adaugi putin unt in piure? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Atunci e posibil sa fie de la cartofi; mie numai cand am facut la blender mi-a iesit asa si e... cah. Nu-mi mai trebuie. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alexandra , eu folosesc doar cartofi roz Desiree de la Tesco ! Ti-i recomand cu caldura ! |
|

| Ingeras, nu am pus unt pentru ca pireul era pentru Matei.
Kali, sigur e de la cartofi.
Oana, sarumana pentru pont. |
|

| Va invit la o portie de fasole uriasa

Voi reveni cu paella. |
|

| Alexandra ce fasole !!!!!Pofta buna ! Eu azi am facut fasole pastai innabusita cu mujdei.Desert cirese uriase si visine dulci. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| astazi dovleac pane, tocanita de ciuperci (galbiori) cu mamaliguta...
Sa aveti pofta la bucate!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Azi fac saramura de cod,macrou la gratar,si o salata URIASA! |
|

| Si eu bvreu macrou la cuptor,dar au zis ca aduc dupa ora 12 sa vad daca mai ies ca afara e ,,foc''. O sa fac o salata de varza si cartofi noi la cuptor ! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu chiar acuma am terminat de gatit si ne punem indata sa mancam masa de shabat Am facut gulas de vita,piftelutze de pui,orez organic cu pastai verzi ,o salata chinezeasca cu legume calde,pireu (ptr.copii )salata de varza ,tabule .Ca desert papam pepene rosu! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pentru cina pregatesc niste creveti si o salata verde. Alexandra,arata delicioasa fasolea ta;cum ai facut-o? |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Azi,supa de gaina cu galuste,pulpe de pui si cartofi noi la cuptor cu salata de varza si o prajitura cu cirese umplute cu fulgi de migdale,ca azi sarbatorim ziua sotului chiar daca el e departe de noi. |
|
|