Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| supa de rosii, ghiveci de legume, fripturica.. si limonada fresh la rece :D |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| sarmalute,peste lotte/monkfish si grau bulgur ca si garnitura.
fug sa-mi fac o limonada |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi suntem in gradina la o runda de Frigarui !!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Maria & Mario wrote:Noi suntem in gradina la o runda de Frigarui !!!!
yummy, vreau si eu!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Noi aseara un gratarel si azi aripioare crocante si garnitura de cartofi! Sa aveti pofta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Buli Hai !!!!! Avem si garnitura de cartofiori cu branza grue ! Yami yami ! Si salata verde creata ! Si bere ! Viiii ???? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ciorba de pui ,pulpe la gratar cu ciuperci la gratar si poate fac si un chec aperitiv.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ciorbita de rosii, cartofi la cuptor, poate si vreo prajitura daca ma lasa Matei. Acum sunt pe cont propriu.
A inceput postul Sfintilor Apostoli! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Alexandra a plecat unchiu'? Spor la gatit, si post usor
E azi am condimentat gratarele de porc si mai fac o ciorbita....sa aveti pofta la bucate!!!!
|
|

| miriam wrote:Alexandra a plecat unchiu'?  Spor la gatit, si post usor
Da... Dar vine mama peste 2 saptamani |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi am facut pangasius pane ,am vrut sa iau macrou,dar nu am gasit . |
|

| Deocamdata am facut crutoane cu busuioc pentru ciorbica de rosii, plus un pireu de cartofi cu morcov care nu a iesit...asa ca Matei a papat de la borcanel...Vi s-a intamplat sa va iasa pireul cleios? Eu l-am aruncat
Am in plan o reteta gasita pe net, "Gigantes plaki", adica fasole gigant, sper sa iasa buna. Si paella cu creveti |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Piureul mai iese cleios in functie de ce-i adaugi in el...mi s-a intamplat si mie de cateva ori, dar nu mai tin minte ce combinatii am facut...poate ai fiert prea mult morcovul ? Apa a avut suficienta? Cateodata daca e apa putina la fierbere si o folosesti la piure, e concentrata si poate si asta sa-l faca cleios. Si noua ne place fasolea "lunga" chinezeasca (pastaile au cam 40cm)...eu o fierb si apoi o prajesc putin si-i adaug niste usturoi...yummy . Spor la gateala! Si la haleala !
Ieri am incropit cina din niste pui in sos bbq facut duminica, am facut o salata de rosii cu castraveti si ceapa si am mancat cu branza. Pentru ca venim dupa 7 seara acasa ca avem clase de inot si la ora aia nici cheful chefului de gatit nu mai rezista si oricum dureaza pana se face mancarea, o sa halim mancare cumparata un timp sau la restaurant ...pentru azi, tati ne-a luat niste noodles chinezesti cu legume gata facute foarte bune si scot cate-o punguta de fiecare . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Copii vor frigarui cu carne de porc la cuptor.Mai am salata orientala de vara. |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Supa de pastai, oua umplute si pepene verde. |
|
|