Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu fac ciorba de rosii, sarmale si ardei umpluti, salata de vinete si salata de ciuperci cu maioneza. La desert, fructe! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu a pus repede sa fac o ciorbita de zarzavat acrita cu bors sa manance baietii cand se trezesc. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cum faci ciorba de rosii ? Dar ciupercutele cu maioneza ?
Spor la gatit ! Noi facem peste prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi , desert clatite ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| pana la urma am facut ciorbita de pui cu zarzavat, chiftelute din piept de pui cu orez si prajitura cu piersici...sa aveti pofta la bucate!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ciorba radauteana ardei umpluti
desert-pepene rosu,cirese,caise,piersici,banane...etc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Maria & Mario wrote:Cum faci ciorba de rosii ? Dar ciupercutele cu maioneza ? Eu fac o ciorba dietetica , numai buna la regim Calesc ceapa,ardei si dovlecel cu putina apa, adica inabusit, dar fara ulei . Pun dupa aceea apa si frunze de telina, o crenguta de cimbru, sare si, cand a fiert, adaug vreo 2 kg de rosii date pe razatoare, fara pielita si mai dau vreo doua clocote, apoi sting focul. Scot frunzele de telina si pun mujdei de usturoi si patrunjel verde. Daca mi se pare ca nu e destul de acra, mai adaug zeama de lamaie. La ciupercile cu maioneza folosesc champignon pe care le fierb cu sare, le maruntesc cu chopper-ul si adaug putina maioneza, marar si, optional, usturoi. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Vinete cu ceapa,peste prajit cu mujdei,paine de casa ca tare mi-e pofta si fructe(capsuni,pepene). |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce pofta mi-ati facut de salata de vinete .Trebuie sa fac si eu! |
|

| aurishta wrote:Eu fac o ciorba dietetica , numai buna la regim  Calesc ceapa,ardei si dovlecel cu putina apa, adica inabusit, dar fara ulei . Pun dupa aceea apa si frunze de telina, o crenguta de cimbru, sare si, cand a fiert, adaug vreo 2 kg de rosii date pe razatoare, fara pielita si mai dau vreo doua clocote, apoi sting focul. Scot frunzele de telina si pun mujdei de usturoi si patrunjel verde. Daca mi se pare ca nu e destul de acra, mai adaug zeama de lamaie. La ciupercile cu maioneza folosesc champignon pe care le fierb cu sare, le maruntesc cu chopper-ul si adaug putina maioneza, marar si, optional, usturoi.
Multumesc mult ! facem si noi saptamana viitoare !!!
Si o reteta de ciorba radauteana , please ??!!! |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Azi am facut ciorbita de gaina cu taietei de casa,mazare cu pui si gogosi frantuzesti in care am pus si miez de nuca. |
|

| Maria & Mario wrote:Si o reteta de ciorba radauteana , please ??!!!
Uite Aici |
|

| Merci Ingeras ! |
|

| Maria & Mario wrote:Merci Ingeras !
Cu drag.Spor la gatit |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am pentru azi o ciorba de rosii pe care o voi servi rece , dar nu cat sa facem rosu in gat. La felul doi am de ieri un pilaf cu ciupercute si am mesterit azi niste snitele din piept de pui. Desert: inghetata de mere si pepene rosu pe bat. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ciorbita de perisoare, mancarica de mazare cu piept de vitel la grtar, tarta salata cu varza murata si pancetta , iar ca dulce bignolosa |
|
|