Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mi-au iesit super-bune baghete de paine!!! Hahaha, barbata-meu dupa ce a comentat bine ca ce imi trebe tava de baghete, statea si se invartea pe langa cuptor si a fost primul care a mancat din ele! O chestie am gresit, am facut atmosfera prea umeda in coptor si nu au iesit chiar atat de crocante pe cat vroiam, dar sunt super-ok pentru prima tura! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Praslea sa va fie de bine ! Pt.w-kend fac ciorba de pui a la grec si ardei umpluti mai exact maine dimineata voi gati . |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| duminica de Rusalii ce bunatati faceti ? |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| azi friptura de vitel cu multa salata asortata....
pt Rusalii am facut azi 2 prajituri, mancare inca nu stiu.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Pt.Rusalii,prajitura turnata cu dovleac,kekuri si as vrea un tort de crema de zahar ars.Mancare am in plan ciorba de rata cu bors,..... |
|

| multumesc miriam ...acum am vazut ca mi-ai raspuns.... |
|

| oanamaria wrote:Praslea sa va fie de bine ! Pt.w-kend fac ciorba de pui a la grec si ardei umpluti mai exact maine dimineata voi gati . Fac ardei si rosii umplute ,ciorba din aripi de curcan a la grec si o racitura de curcan si obisnuita paine la masina de facut paine. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| kmn wrote:multumesc miriam  ...acum am vazut ca mi-ai raspuns.... Cu placere...eu azi fac ciorbita de vitel, friptura de vitel la cuptor, varzar cu lobode si un salam de biscuiti cred, broccoli cu maioneza....sa aveti pofta buna!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Tocmai am mancat salata de rosii cu branza si aripioare la gratar ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Astazi,dis de dimineata m-am trezit si am facut mici si ciorba de perisoare cu bors pt.Mosii de vara.Nu am mai facut coliva ca nu am mai avut timp aseara,dar am tamaiat si am impartit asa.Asazi program de prajitureala,....maine,.....(continuare la Stare de spirit) |
|

| musaca de cartofi |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Supa de taietei,friptura de vanat,salata de beof,salata de vinete,,si vreau sa fac azi dupa masa ceva dulce si nu stiu ce,probabil niste cornulete si vreun tortulet.
|
|

| am la cuptor o prajitura cu mere
|
|

| Azi avem ciorba a la grec ,ardei umpluti si fac acum si pastai galbene innabusite cu mujdei de usturoi -preferatele mele . Dulce -pepene rosu . |
|

| abia astept sa apara si la noi la munte pepenele rosu ... e preferatul meu ... dar asteptam ,,oltenii,, ei ne aduc bunatatile |
|
|