Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| azi meniu vegetarian: legume la gratar (vinete, dovlecei si ciupercute) cu salata asortata, varza cu rosii si compot de cirese. Copiii au si copanele de pui bio, crescuti in propria ograda. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| M-am laudat c-o sa fac mazare saptamana trecuta, ei bine, n-am facut-o atunci ...am mancat leftovers...azi vroiam s-o fac, dar suntem cu stomacele in pioneze, asa ca iar o aman si fac papa de regim: orez cu legume.
Mariuta, daca-ti lipseste un pui din ceata, eu sunt vulpea ...incerc sa-l ademenesc cu graunte sa vina la noi...nu sa-l papam, ci ca pet...cat o rezista poftei . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| delfinasa wrote:M-am laudat c-o sa fac mazare saptamana trecuta, ei bine, n-am facut-o atunci ...am mancat leftovers...azi vroiam s-o fac, dar suntem cu stomacele in pioneze, asa ca iar o aman si fac papa de regim: orez cu legume. Mariuta, daca-ti lipseste un pui din ceata, eu sunt vulpea ...incerc sa-l ademenesc cu graunte sa vina la noi...nu sa-l papam , ci ca pet...cat o rezista poftei .
Hai ca-l fac zburator si-l trimit peste Ocean |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi fac o mancarica de fasole galbena cu piept de pui si multe rosii. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Azi am gatit supa de salata si varza calita ci kaizer. |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ieri a facut unchiul ciorba de coaste de porc, eu tocanita de ciuperci cu carne de pui, iar astazi tot eu beef casserole-un fel de mancare de radacinoase cu carne de vita, am mai facut si a iesit o bunatate. |
|
| Mamaliguta cu branza si cu ou prajit si cativa carnatei de bere prajiti. |
|
| Maine mancam in oras -mai exact la un chinezesc. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ciorbica cu taitei,piure de cartofi,aripioare prajite si capsuni cu zahar. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mamaliga cu unt+branza+smantana+ou si ficatei de pui la cuptor. Aa, si fructe si apa goala...s-a taiat si portia de sucuri . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai fetili mai puteti gati pe caldurile astea?
eu facusi aripioare de pui cu pilaf si salata mixta |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Cioba de tarhon si tocanita cu pulpe de pui si ardei copt si mai tarziu un tortuletz !!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anabella wrote:Vai fetili mai puteti gati pe caldurile astea? eu facusi aripioare de pui cu pilaf si salata mixta
Care calduri,la noi ploua,e racoare.
Azi fac doar ceva dulce |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu sunt in pana d eidei ! Ceva sugestii ?
Voi va plangeti de caldura, eu ma plang de racoare ! Vreau si eu cateva saptamani de soare si cald .... |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| eu mi-am cumparat carnea dar inca nu stiu ce fac din ea Spor la gatit!!! |
|
|