|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| fetelor cei Hrisca?
Gata,,m-am documentat,,,este prima oara cand aud de hrisca.Dar cum se pregateste? La noi in ARDEAL este?,, ca eu nu am auzit ..... |

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Pentru cina pregatesc o lasagna si sper si o prajitura turnata cu mere. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/21/2012 Mesaje: 5
| supa de pui, piure de cartofi cu snitele de pui si salata asortata, iar la desert ciocolata de casa
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| gabi...azi am vazut hrisca in kaufland, si eu vreau sa iau...deocamdata am luat doar quinoa si mei de la un mag naturist si azi fulgi de ovaz integral....ma dau pe cereale integrae:) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kmn wrote:gabi...azi am vazut hrisca in kaufland, si eu vreau sa iau...deocamdata am luat doar quinoa si mei de la un mag naturist si azi fulgi de ovaz integral....ma dau pe cereale integrae:) vrei sa intri la dieta cumva?
|
|

| nu, mihaela...doar ca vreau sa inlocuiesc cerealele procesate din alimentatia copiilor, si a noastra, cu cereale integrale...mult mai sanatoase:) |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Eu am facut ciorba de fasole pastai cu ciolan afumat.Felul 2 mai am o tocanita de ciuperci. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| gabyta wrote:fetelor cei Hrisca? Gata,,m-am documentat,,,este prima oara cand aud de hrisca.Dar cum se pregateste?  La noi in ARDEAL este?,, ca eu nu am auzit .....
Mai mult in bucovina se gaseste fiind aliment de baza in fosta Federatie Rusa. Merita incercata. Fetitei mele ii place, mai mult ca orezul. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nu stiu ce sa mai gatesc in w-kend! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| kmn wrote:gabi...azi am vazut hrisca in kaufland, si eu vreau sa iau...deocamdata am luat doar quinoa si mei de la un mag naturist si azi fulgi de ovaz integral....ma dau pe cereale integrae:)
Ce pret avea? Eu o iau cu 7 lei / kg de la o moldoveanca. |
|

| ioana...e bun pretul...era ceva de genul6-7 lei 500gr.
eu azi fac friptura de miel cu pilaf de orez si salata de cruditati, ciorba am...de varza... |
|

| Fetelor multumesc de informatii Eu am gatit aseara, ca sa nu mai stau azi pe caldurile astea la cratita,, Am pregatit fasole verde(pastai late ) cu carnita de porc proaspata ,,,urmeaza azi sa o pun la foc inca vreo 20 min ca sa ai pun mararul si sa ai fac ingrosala(f putina faina cu smantana si putin usturoi ) si vreau sa fac ceva dulce,,, mai vedem. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi ies la restaurant. |
|

| bereea wrote:Azi ies la restaurant. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Ciorba de loboda si cartofi cu branza la cuptor. |