|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| exact la asta ma gandeam eu de dimineata...ce sa mai fac de mancare? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Ana wrote:exact la asta ma gandeam eu de dimineata...ce sa mai fac de mancare? si eu intrasem sa vad ceva idei.... supa de rosii e pe foc,dar felul doi chiar nu stiu |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Va spun eu ce am facut, m-a lovit inspiratia Ieri 2 tavi de minipizza, peste la cuptor, cu garnitura de legume (broccoli, conopida, morcov, mazare), fierte, cu putin unt, sare, piper si un desert delicios si foarte simplu de facut, blackberry and apple crumble.
Astazi am facut un orez cu ciuperci, pe care il servesc cu salata verde si tocmai am curatat si dat pe razatoare un dovleac, pe care il voi cali si pregati cand vin de la gradinita.
PS: marti pana la urma am mancat capsunele ca atare, in schimb am facut briose cu ciocolata |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alexandra mama, da' tu te-ai mutat in bucatarie ? Ca venim si noi in vizita Eu am pofta de fasole boabe - deci meniul de astazi e ciorba de fasole boabe cu cimbru si salata de fasole boabe ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/19/2007 Mesaje: 147
| eu am gatit salata de boef si sarmalute aseara astazi am continuat cu ciorba de fasole boabe si snitele de piept de pui |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| maine am musafiri, fac o supa de pui, snitele cu susan, piure, probabil si o salata de rosii, minipizza si o placinta de mere asta mi-am propus, sa vad daca si reusesc.. daca nu, ii scot in oras!! am o leneeeeee si multe altele de facut pe langa mancaruri... deci am inceput bine ziua! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Pana acuma am facut pastai in sos si spaghete cu lapte,branza si oua la cuptor(asta e preferata copiilor)
mai am de facut o cioba radauteana
pulpe la cuptor cu cartofi tot la cuptor
siiiiiiiiiiiii.Tort de mere...sper sa am timp de toate |
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| azi sunt pe fuga,am multe comenzi de onorat,asa ca:supa crema de rosii,ardei,rosii,dovlecei umpluti(la cuptor) si-i servim cu smantana,un chek grabit(sa scap de rares) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| gatim ceea ce ne place-de obicei!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Supa de pui si pulpe de pui la gratar cu salata de varza. |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| supa de pui cu galuste de gris, salata de vinete, paine neagra facuta in casa, tort de mere |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Azi am facut decat:pulpe de pui la gratar cu salata de vara asortata,un vin dulce cu apa minerala si struguri,,Tamaioasa''la desert |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mai am putina ciorba de perisoare,ardei umpluti,desert fructe si cozonac.Azi nu gatesc |
|
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Eu azi trec pe fasole,fac putina ciorbita si putina iahnie, ca mi-era o pofta.....N-am mai facut in ultimul timp ca n-am voie de fasole uscata.Dar daca o fierb se cheama ca nu mai e uscata,nu? Asta e ,doar n-oi muri dintr-un pic nu-i asa? Mai fac chiftelute de pui si o prajitura cu prune. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pastai galbene innabusite cu mujdei si ciorba de pui pentru Stefan si vreau sa mai fac snitele de pui ,daca nu le fac maine. |
|
|