Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sotul meu face atunci cand este acasa si doreste...dar atat timp cat el este plecat mai mult imi place mie sa-l rasfat....dar atunci cand sunt situatii de criza face si face extraordinar de multe si de bune.Cat am fost in spital,mi-a facut mancarica de mazare cu pui,pui la hotpan,piure de cartofi copti,compot de mere si rasol de stiuca In fiecare zi mi-aducea mancare proaspata |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ciorbita de pui cu taitei , mancare de pastai cu pui si urmeaza o placinta cu branza dulce si stafide ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am pe foc o ciorbita de cartofi pe care o dreg cu smantana la sfarsit. Cred ca fac si o salata orientala, dar nu stiu ce sa pregatesc pentru felul II. Tot astept sa-mi pice fisa... Dulce nu. Fac mai rarut acum pentru ca papam fructe mai mereu. |
|
| Eu azi in bucatarie m-am intrecut pe mine....Parca am vrut sa recuperez timpul cat nu am fost pe acolo Asadar:-ciorba de caras proaspat cu bors -mancare de gutui cu carne de porc -mancare de fasole galbena cu cubulete de rosii,scazuta -saramura de caras -ciulama de ciuperci(asta am lasat-o sa fac maine) -ceafa de porc la teflon,fara ulei in sos de bere. Si am fiert ciupercile si zarzavatul pt maine sa fac o supa crema de ciuperci cu crutoane.Din Toate acestea,ii trimit si soacrei ciorba de peste si saramura caci azi se mananca peste |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Asta am avut pofta + desert Budinca de macaroane. Dominuka attached the following image(s):
|
|
| Arata de YAMYYYYYYY |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Dominuka, de fiecare data cand intru si vad cate gatesti ma intreb cand ai timp sa le faci? Arata bine! Pofta mare sa aveti! Ieri am facut o salata de pasta cu somon si ou pentru pranzul copiilor la scoala, aseara am facut o ciorba de fasole cu sfecla rosie. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bereea wrote:Lili cum faci stiuca umpluta? ...
si eu dupa prea multa vreme ...
nu le umplu dupa retetele clasice. tocmai crnea stiucii este cea care ne place si ar fi pacat sa o toc ca si umplutura la pielea stiucii.
eu procedez asa: stiuca in prealabil curatata si spalata o umplu cu un amestec de 2 linguri capere (din saramura sau otet in prealabil stat cam jum de ora in apa), 1 zucchini mic, 1 kapia rosu, cateva ciupercute champinion, 2 morcovi, 1 ceapa si un catel de usturoi. Legumele le toc, le trag in unt sau ulei de masline f putin. Asezonez cu sare si piper alb, umplu stiuca, o leg cu ata si o asez in tava pe un pat de lamaie, o stropesc cu jum de pahar de vin alb si o dau la cuptor. O scot cand e usor rumena. |
|
| praslea_cel_voinic wrote:Dominuka, de fiecare data cand intru si vad cate gatesti ma intreb cand ai timp sa le faci? Arata bine! Pofta mare sa aveti! Ieri am facut o salata de pasta cu somon si ou pentru pranzul copiilor la scoala, aseara am facut o ciorba de fasole cu sfecla rosie.
Gatesc seara, cand vin de la servici, sambata, uneori si duminica . . Eu am maaaare spor la gatit, merg cu 3 feluri de mancare odata.
|
|
| Supa cu galusti Farfale cu piept de pui si ciuperci Mancare de cartofi cu carne de porc Pui la cuptor Dominuka attached the following image(s):
|
|
| azi decat o ciorbita de ied....maine.....felul doi...poate o mica salata de beuf,caci am pofta,un papricas de pui ,o tarta rasturnata cu prune si ma mai gandesc |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Corba de peste si ardei umpluti! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| supa crema de dovlecel, fritura de pui cu orez , somon la cuptor cu cartofi trasi in unt, ciorba de fasole boabe cu os afumat, paste cu parmezan si sos pesto si o prajitura cu cirese! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| ciorba de pui acrita cu zeama de varza si varza dulce calita cu piept de porc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| pizza cu ton |
|
|