Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ciorba de spanac, friptura de curcan cu cartofi transi in unt! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi am facut un iepure la cuptor adus de bunelu de la tara si cu piureu de cartofi pe langa ciorba de curcan . Desert portocale si eclere .Si am luat si o sticla de Pepsi asa ca zi de sarbatoare sa ne facem de cap. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Astazi,gratar facut de sot si copii,iar acum roboteste in bucatarie,sotul....face o ciorba de pui si un pilaf |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ciorba de perisoare, peste cu orez si o crema de zahar ars. Sa aveti pofta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Marivic, ai un mare noroc cu sotul tau, sincer te invidiez. al meu intra in bucatarie doar sa manance :))) Azi o salata mare cu ton si fasole scazuta. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Atunci cand este acasa si in special cand nu ma simt bine.....el face.Baietii mai putinh,dar fac si ei A spalat si o multime de vase,astazi avand musafiri,noi |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ieri am gatit; sarmalute cu ciuperci in frunza de vie, o stiuca umpluta, pate de ton cu capere, crema de branza cu marar proaspat si placinta invartita cu mere. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Lili cum faci stiuca umpluta? La pranz am facut pasta cu salsicea, broccoli si parmiggiano. La cina iesim la pizza. Am ajuns la concluzia ca nu se merita sa fac pizza in casa: nu-mi iese la fel de buna( adica subtire si crocanta) si ma costa mai mult. De munca mea nici nu mai spun. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi n-am scapat si atrebuit sa gatesc iar-supa de pui cu fidea si pilaf cu carne de pui +salata verde . |
|

| Paste cu ton , macrou afumat.. |
|

| Azi ciorba de fasole si mancarica de fasole cu ciolan afumat. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| leila wrote:al meu intra in bucatarie doar sa manance :)))
La fel si la mine.
Dupa-amiaza voi gati pulpe cu legume la cuptor. |
|

| leila wrote:Marivic, ai un mare noroc cu sotul tau, sincer te invidiez.  al meu intra in bucatarie doar sa manance.
Al meu mai intra si sa spele vasele sau sa faca curat...gatit nu ! Dar daca nu ma ajuta ramane flamand! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Am facut in weekend : -pui intreg la cuptor; -paste integrale cu sos de rosii; -peste intreg la cuptor; -ficatei de pui la grill cu sos de usturoi; -tarta cu mere; |
|

| bereea wrote:
Al meu mai intra si sa spele vasele sau sa faca curat...gatit nu ! Dar daca nu ma ajuta ramane flamand!
Stii vorba : cum il inveti, asa il ai! Eu clar am gresit undeva
In seara asta supa crema de telina cu crutoane. |
|
|