Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Lilly of the valley wrote:
Experimentez si pui cu gutui si ananas.
A fost usor dezastru, cred ca am fiert prea tare gutuiile ca s-au cam terciuit. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Nici eu nu am fost incantata de coastele mele de porc cu bere experimentate saptamana trecuta...
Ieri am facut pizza si o mancare din fasole pastai cu smantana si pulpe de pui. 
Astazi fac ciorba de pui a la grec si piure cu snitele pentru piticutza. Mai pe seara sau maine, paste. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Ieri am fost foaaarte harnicutza. Am facut pate din ficat de casa, ciorba de gaina de curte si piept cu legume la tigaie. Azi sper sa nu mai fac nimic.. Cu toate ca nu cred ca scap... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Pulpe de pui cu orez cu legume si pui shanghai. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mancare de fasole verde cu usturoi,scazuta. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 47
| Mancare de praz cu masline, rasol de porc la cuptor cu cartofi natur si castraveti bulgaresti. |
|

| Azi lasam sec: platou rece, branzoaice, crispy strips cu sos de usturoi , orez cu lapte si vin fiert |
|

| Eu anul acesta am stricat vinul de casa....Oare merge sa fierb si vin cumparat?Ati facut?Iese bun? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Mancare rece de iepure cu ceapa si masline. |
|

| Marivic am fiert eu vin de cumparat, vin rosu vrac de la cramele din piete.. Suuper bun, eu pun scortisoara, zahar si coaja de portocala |
|

| Ieri am facut evantai de vinete, cartofi crocanti cu usturoi ( aveam chef de mancat usturoi), rulouri cu ficat si un tort ca la mama acasa adica blat pandispan umplut cu frisca cu nuca. Nu facusem de ani de zile asa tort.
Azi mancare de ardei cu mamaliga si mai vad eu ce. |
|

| bereea wrote:Pste in vin alb alaturi de o garnitura de spanac facut cu ulei, usturoi si peperoncino Berre,ce fel de peste ai folosit? |
|

| Mari, am folosit branzino, un peste oceanic cu carnea alba si dulce. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bors de peste -din capatani de somon ,racitura de curcan si carnaciori cu piureut si salata de sfecla rosie. |
|

| bereea wrote:Mari, am folosit branzino, un peste oceanic cu carnea alba si dulce. Phiiiii,mi-ai facut pofta.....sper sa gasesc ceva si eu pe aici,de acest fel |
|
|