Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Cina noastra, la alegere : orez cu pulpe de pui la cuptor si spaghete milaneze . Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cina:pulpe de iepure in sos de vin,ciuperci si masline |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am facut un sos tartar care momentan e la frigider si urmeaza sa fac degetele din pui cu susan si garnitura de cartofi si mazare. La desert mai fac o portie de gogosi asa cum am facut si aseara. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Nu stiu ce sa fac de mancareee..! Ce sa fac?? De post... |
|

| Carne de porc prajita, cartofi si oua ochi, biscuiti simpli si placinta de dovleac. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Chiftelutze la cuptor, cornuri cu ciocolata. |
|

| Salata de vinete Ciorba de pui a la grec Varza calita cu carne de porc Mancare de cartofi cu marar Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am facut o omleta pufoasa cu branza si mai incolo am in plan niste coaste de porc in bere cu legume la cuptor. Chiar sunt curioasa ce va iesi pentru ca e o reteta abia gasita... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Anelise am facut candva carne de vita cu bere....a fost foarte buna.
Pentru week-end am facut sarmale si ardei umpluti , salata de sfecla rosie cu hrean, ciorba de legume si un pic de supa crema de dovleac. Gospodina mea cea mica a facut nuci. Nu ma gandeam ca e asa brava, eu am ajutat-o doar la potrivit faina. Pe diseara vreau sa fac niste sandwich-uri la cuptor alaturi de un ceai, iar maine seara iesim la pizza. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Ieri am gatit: o tava mare de copanele la cuptor, orez cu sos dulce acrisor, cartofi zdrobiti si nelipsita placinta cu dovleac.
Eu folosesc la baitul de la friptura sau gratar intotdeauna bere. Mi se pare ca vinul ii imprumuta gustul fripturii. Vinul alb il folosesc la fructele de mare. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mama mia ce de bunatati! Eu am facut nelipsita supa de pui cu fidea care s-a si mancat toata ca nu fac decat pentru 2 zile maxim mancare si mancarica de cartofi cu piept de pui si alaturi o salata de ridichii albe . Si normal ca maine nu am mancare si sa ma gandesc ce sa fac. |
|

| Fripturica de porc in vin la tava cu salata de castraveti cu marar. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| leila wrote:Nu stiu ce sa fac de mancareee..! Ce sa fac?? De post...
Pentru reteta asta eu cumpar paste tricolore de la Lidl sau penne cu spanac.
Si eu azi fac tortelini cu sos de smantana si parmezan. Tortelini sunt cumparati.
Experimentez si pui cu gutui si ananas. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am facut un bors de fasole boabe o nebunie si se mananca cu ceapa rosie.:) |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu,am pus la foc fasole pt o iahnie si carnati la hot pan cu piure |
|
|