Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Friptura de porc cu piure cartofi si salata de ardei copti. Salata de vinete..porumb fiert si budinca. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Yami yamiii ce de bunatati ... Eu am facut omleta cu rosii si branza si salata cu ceapa marinata si sunca. Astazi friptura de pui la ceaun si supa de taietei ....sper sa nu ma topesc in bucatarie |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ieri am facut frigarui de pui,cam vreo 17 au iesit,....dar pt astazi nu a mai ramas nici una,.....

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mariiiiiiiiiiiiiiii sa lesin aici cand am intrat |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| Si eu lesin alaturi de tine, Ana! Ce bine arata !
Ieri am facut peste al sugo cu cartofi dulce si spana cu aglio, olio, peperocino
Azi mancarica de iepure cu ceapa si masline. |
|

| Ana,Berre,este pentru prima oara cand fac eu frigaruile;am cumparat o singura data si nu am fost foarte multumita de gust,....erau marinate,apoi am mai mancat de cateva ori la restaurant.Dar acestea,sincer au iesit bestiale..... Am cumparat doua caserole de piept de pui dezosat,o vanata,doua rosii mari din gradina ,5 cepe din gradina si doi ardei grasi.Le-am stropit cu ulei la final si le-am pus condimente turcesti,deasupra.....Au iesit 17 frigarui....Am mancat ca turcii....Tuturor,le-a placut la nebunie....In veci nu voi mai manca la restaurant ci voi face eu in casa.....Nu am mai avut timp sa fac si o salata ceva dar ar fi mers de minune si o salata langa ele.....Avand in vedere ca am pus multe legume,s-a asortat perfect iar aromele s-au intrepatruns..... Va multumesc din suflet ca v-a placut,vizual... Azi,am facut o salata de vinete cu rosii amestecata,toate blenduite,....a iesit o nebunie.... PS.Berre,dau o fuga pana la tine pt o portie de iepure.... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22796
| Te astept! Nu uita sa iei si niste frigarui cu tine |
|

| |
|

| Mari hai si pe la mine ,abia astept sa ajung in tara sa fac si eu frigarui |
|

| CAND vii in tara? |
|

| La sfarsitul lunii |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi am facut supa de rosii delicioasa . |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Pentru we: - ciorba cu perisoare - varza calita cu porc - dovlecei, rosii umplute si sarmalute in foi de vita |
|

| Azi,supa de rosii(cu rosii din solar ) -ficatei cu ceapa si rosii -mancarica de rinichi cu ciuperci Ieri am facut o omleta gigantica cu bacon si o salata asortata de vara la fel de uriasa..... |
|

| Ieri: -ciorba de legume ,fara paste -manacarica de cartofi cu carnati taranesti Astazi: -chiftelute cu salata asortata de vara |
|
|