|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Ciorba cu bors si piept de porc Varza acra la cuptor cu carne de porc Musaca de cartofi cu carne. Dominuka attached the following image(s):

|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| O negresa pt sarbatorit, macrou cu rosii la cuptor si mamaliguta. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Lilly of the valley wrote:Ce norocoasa! r.
Da, dar azi mi s-a terminat norocul Asa ca am facut pulpe de pui cu cartofi la cuptor, paine in doua culori si salata de vinete, ardei si zucchine cu usturoi. Pentru cina i ca nu m-am decis. |

| Asta am avut noi azi : Dominuka attached the following image(s):

|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Yamy ce de bunatati! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 25
| Ieri mi-a facut mama o negreasa super delicioasa cu gem de prune .
2 cani apa, 1 cana zahar, 5 linguri cu vârf de cacao, 1 pachet margarina, 10 linguri gem de prune, 2 cani faina alba, 10 g praf de copt, 1/4 linguri?a bicarbonat amoniu, o lingura zeama lamâie, o cana nuca.
super delicioasa , RECOMAND ! |
|

| Cina noastra: placinta cu carne Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Piept de pui in ierburi aromatice la grilie risotto cu ciuperci ciorba de legume. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ieri si alaltaieri: - pulpe la cuptor cu cartofi frantuzesti - pilaf cu piept de curcan si ciuperci - spaghete cu sos de ciuperci si piept de curcan - maioneza (homemade ) cu ciuperci , piept de curcan si usturoi
Dupa cum vedeti am avut la dispozitie un piept de curcan mare si 3 borcane de ciuperci |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Toamai am terminat de gatit si mancat o pizza |
|

| La pranz am facut mici la gratar si i-am mancat cu mustar si painea calda.Doamne , ce buni au fost!!!! (sau poate n-am mancat eu de mult). La cina un pic de budinca de mere cu orez. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Maine fac pt w-kend ciorba de curcan ,friptura d eiepure la cuptor cu piureu -friptura si piureul le fac sambata dimineata .Si mai vad eu ce pt maine felul 2. |
|

| NEGRESA : Ingrediente 1 cana de faina 1 cana de lapte 1 cana si jumatate de zahar 1 pachet de unt 3 oua 1 plic cacao de 50 gr 1 praf de sare 1 praf de copt esenta de rom Punem la fiert laptele,zaharul,untul si cacaoa.Amestecam continuu, pana cand compozitia incepe sa fiarba si se omogenizeaza.Dupa ce a fiert,luam din aceasta compozitie 10 linguri in care se adaugam putina esenta de rom.Aceasta va fi glazura. Separam galbenusurile de albusuri.Albusurile le batem spuma. Lasam sa se raceasca bine,apoi adaugam galbenusurile.Dupa ce le incorporam in compozitie adaugam faina amestecata cu praful de copt.La final punem treptat (cate o lingura)albusurile batute spuma. Intr o tava unsa si tapetata cu faina punem compozitia si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30-35 minute.Dupa ce o scoatem de la cuptor punem glazura uniform.Taiem prajitura numai dupa ce s a racit foarte bine.
Orez cu piept de pui si negresa. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| MMmm , negresa fac si eu astazi ! Saptamana asta am avut si fasole cu ciolan ( 1 Decembrie,, nu ? ) si castraveti murati , sarmalutze cu mamaliguta , ciorbita de aripioare , azi burgeri de vita cu piure de cartofi si salata verde ..... Spor la gatit doamnelor !
pm: placinta aia cu carne arata delicioasa ! Pacat ca a lor mei nu le place aluatul ( crusta ) - si nu le mai fac ! |
|

| Ciorba de fasole cu ciolan afumat Chiftele, pui shanghai si aripioare pane, cu muraturi . Dominuka attached the following image(s):

|
|
|