Ce gatim azi - Partea a 9-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dominuka
Scris: Saturday, November 29, 2014 8:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Mesaje: 451
Ciorba cu bors si piept de porc
Varza acra la cuptor cu carne de porc
Musaca de cartofi cu carne.


Dominuka attached the following image(s):
poza 3.jpgpoza 2.jpgpoza 1 (2).jpg

Lilly of the valley
Scris: Sunday, November 30, 2014 1:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 12042
O negresa pt sarbatorit, macrou cu rosii la cuptor si mamaliguta.
bereea
Scris: Sunday, November 30, 2014 1:53 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Lilly of the valley wrote:


Ce norocoasa!Love
r.


Da, dar azi mi s-a terminat noroculras Asa ca am facut pulpe de pui cu cartofi la cuptor, paine in doua culori si salata de vinete, ardei si zucchine cu usturoi. Pentru cina i ca nu m-am decis.
Dominuka
Scris: Sunday, November 30, 2014 6:24 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Mesaje: 451
Asta am avut noi azi :


Dominuka attached the following image(s):
poza 1 (1).jpgpoza 4.jpgpoza 3.jpgpoza 2.jpgpoza 5.jpgpoza (1).jpgpoza (2).jpg

oanamaria
Scris: Sunday, November 30, 2014 7:52 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Yamy ce de bunatati!Bravoo
LaviniaIusein
Scris: Sunday, November 30, 2014 8:38 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2014
Mesaje: 25
Crazy Ieri mi-a facut mama o negreasa super delicioasa cu gem de prune .


2 cani apa,
1 cana zahar,
5 linguri cu vârf de cacao,
1 pachet margarina,
10 linguri gem de prune,
2 cani faina alba,
10 g praf de copt,
1/4 linguri?a bicarbonat amoniu,
o lingura zeama lamâie,
o cana nuca.

super delicioasa , RECOMAND !
Dominuka
Scris: Tuesday, December 2, 2014 7:54 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Mesaje: 451
Cina noastra: placinta cu carne


Dominuka attached the following image(s):
poza 2 (1).jpgpoza 3 (1).jpg

bereea
Scris: Tuesday, December 2, 2014 8:37 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
Piept de pui in ierburi aromatice la grilie risotto cu ciuperci ciorba de legume.
roxinthya
Scris: Wednesday, December 3, 2014 10:31 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mesaje: 7235
Ieri si alaltaieri:
- pulpe la cuptor cu cartofi frantuzesti
- pilaf cu piept de curcan si ciuperci
- spaghete cu sos de ciuperci si piept de curcan
- maioneza (homemade sic ) cu ciuperci , piept de curcan si usturoi

Dupa cum vedeti am avut la dispozitie un piept de curcan mare si 3 borcane de ciuperci ras
Lilly of the valley
Scris: Thursday, December 4, 2014 6:23 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 12042
Toamai am terminat de gatit si mancat o pizza ras
bereea
Scris: Thursday, December 4, 2014 7:48 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22792
La pranz am facut mici la gratar si i-am mancat cu mustar si painea calda.Doamne , ce buni au fost!!!! (sau poate n-am mancat eu de mult).
La cina un pic de budinca de mere cu orez.
oanamaria
Scris: Thursday, December 4, 2014 7:58 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mesaje: 20813
Maine fac pt w-kend ciorba de curcan ,friptura d eiepure la cuptor cu piureu -friptura si piureul le fac sambata dimineata .Si mai vad eu ce pt maine felul 2.
Dominuka
Scris: Thursday, December 4, 2014 8:53 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Mesaje: 451
NEGRESA :
Ingrediente
1 cana de faina
1 cana de lapte
1 cana si jumatate de zahar
1 pachet de unt
3 oua
1 plic cacao de 50 gr
1 praf de sare
1 praf de copt
esenta de rom
Punem la fiert laptele,zaharul,untul si cacaoa.Amestecam continuu, pana cand compozitia incepe sa fiarba si se omogenizeaza.Dupa ce a fiert,luam din aceasta compozitie 10 linguri in care se adaugam putina esenta de rom.Aceasta va fi glazura.
Separam galbenusurile de albusuri.Albusurile le batem spuma.
Lasam sa se raceasca bine,apoi adaugam galbenusurile.Dupa ce le incorporam in compozitie adaugam faina amestecata cu praful de copt.La final punem treptat (cate o lingura)albusurile batute spuma.
Intr o tava unsa si tapetata cu faina punem compozitia si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30-35 minute.Dupa ce o scoatem de la cuptor punem glazura uniform.Taiem prajitura numai dupa ce s a racit foarte bine.


Orez cu piept de pui si negresa.


Dominuka attached the following image(s):
poza 1.jpgpoza 2.jpg

Maria & Mario
Scris: Friday, December 5, 2014 11:54 AM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
MMmm , negresa fac si eu astazi ! coeur
Saptamana asta am avut si fasole cu ciolan ( 1 Decembrie,, nu ? ) si castraveti murati , sarmalutze cu mamaliguta , ciorbita de aripioare , azi burgeri de vita cu piure de cartofi si salata verde .....
Spor la gatit doamnelor !

pm: placinta aia cu carne arata delicioasa ! Pacat ca a lor mei nu le place aluatul ( crusta ) - si nu le mai fac !
Dominuka
Scris: Saturday, December 6, 2014 3:02 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Mesaje: 451
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Chiftele, pui shanghai si aripioare pane, cu muraturi .


Dominuka attached the following image(s):
poza (1).jpgpoza 4.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.