Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am plecat de aici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Liz,multumnesc!Am mancat de ma doare burta.... si cica eu vreau sa slabesc.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ieri am gatiti ceva tare bun, sotul meau a mancat de la durut burta si m-a apreciat (in sfarsit!!!)de numa': supa crema de ciuperci,rulouri din pulpa dezosata de pui in ccare am pus salsiceea si am invelit-o in pancetta alaturi de ciuperci trase la tigaie si sparanghel. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ce-i salsiceea? Oricum, supa crema de ciuperci e preferata mea dintre toate!! Yam-yam!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Ce-i salsiceea?
Un fel de carnacior proaspat; a mai spus Bereea cu alta ocazie Ce desteapta sunt Am retinut, ca asa poftisem atunci... ca si acum
|
|

| Cris-DL wrote:Un fel de carnacior proaspat; a mai spus Bereea cu alta ocazie Ce desteapta sunt Am retinut, ca asa poftisem atunci... ca si acum
Asa este Sincer, habar n-am cum as putea sa-i spun in romaneste
Paste cu creveti si sparanghel, am facut si un tort de lamaie dar il daruiesc verisoarei mele.Si ma bate gandul sa fac un tiramisu |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Snitele de pui si porc cu pilaf alb si sallata de rosii, castraveti si ardei gras. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Eu am cam intrat in pana de idei asa ca bantui pe aici! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| cartofi " prajiti" la cuptor, friptura din pulpe de curcan, salata de cruditati pate din ficat de curcan inghetata de vanilie prajitura din albusuri cu stafide, nuci si afine |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pulpe dezosate la gartar ,cartofi prasjiti si salata de rosii. Maine mancam in oras . |
|

| Pste in vin alb alaturi de o garnitura de spanac facut cu ulei, usturoi si peperoncino |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Felul I - supa crema de ciuperci si felul II - carne de curcan, cu legume inabusite la cuptor . Iar ca si desert niste briose (muffins), la care n-am avut glazura speciala si am facut cea la plic de la zahar pudra. Delicios! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Cred ca fac niste bruschete pt cina, sant in pana de idei |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu gatesc de zor. Ciorba de cartofi, mazare si copanele de pui si desert - briose cu kiwi. Avem si inghetata! |
|

| Mancare de ardei cu mamaliga si carne pentru cine doreste (eu nu) . Pentru desert a facut fiica-mea niste budino, asrteptam sa se intareasca |
|
|