Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Ciorba de cartofi cu ardei iute, varza calita cu carnita. Ca, nah totusi, a venit bunica mea pe la mine, si am papat mancare ca la tara. Adio dieta mea! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mancare scazuta cu rosii si usturoi de pastai galbene,mazare cu morcovi si cartofi si macaroane cu branza. |
|

Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Supa "Alfabet" (am avut pofta si eu; n-am mai mancat de aproape 3 ani), muschiulet de vita cu sos si cartofi noi cu smantana si verdeturi. Iar ca desert am facut un pandispan cu cirese |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Supa de pui cu galusti, mancare de fasole pastai verde si galbena cu carne de porc, salata de vinete si peste cod la cuptor cu mirodenii. |
|

Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| cartofi frantuzesti si un chec aperitiv care nu stiu de ce dupa ce l-am scos din cuptor a scazut mama a zis ca tata e de vina ca s-a mirat de el |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| tocanitza de ciuperci cu piept de pui! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| supa crema de mazare, orez cu ficat de curcan si salata de cruditati |
|

| Farfale cu piept de pui si ciuperci. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| Dominuka wrote:Farfale cu piept de pui si ciuperci. zi-mi te rog reteta |
|

| Reteta farfale :
- 1 cutie farfalle ( eu iau de la Barilla) - 1 cutie rosii pasate Cirio - 1-2 cutii ciuperci - 2 bucati piept pui - cimbru, busuioc, oregano, rozmarin - 2-3 catei usturoi - sare, piper
Se fierb pastele. Separat se caleste pieptul de pui taiat bucatele. Dupa ce s-a prajit un pic adaugam ciupercile si putina apa. Le lasam impreuna vreo cateva minute dupa care punem rosiile pasate (eu mai pun si ceva suc de rosii daca vreau mai mult sos) . Peste sosul cu pui si ciuperci punem un pic de cimbru, busuioc, oregano ,rozmarin, sare si piper ata cat luam cu 2 degete. Lasam un pic la fiert si sosul. Dupa 10-15 minute punem 2-3 catei usturoi pisat. Mai lasam 5 minute. Scurgem pastele si le punem peste sos. Amestecam totul si stingem focul.
Pofta buna !
|
|

| Piept de pui cu cartofi la cuptor si salata. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Supa de pui cu fidea ca o adora baietii si am gasit morcovi de gradina la piata si as face si cateva chiftelute . Pt maine si poimaine sa vad ce hotaram sa fac felul 2 cred ca peste cu legume -pastrav . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Spor la gatit, fetele! Si sa aveti pofta! Eu azi nu fac nimic. Vin ai mei pe la mine si vin si cu mancare!
Edit: Aseara am facut gogosi. Doamne, dar ce bune au iesit! Data viitoare fac cantitate dubla sigur! Caut acum topicul (daca exista) sa las reteta, de altfel foarte simpla! Foarte, foarte bune!  |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Astazi am un bucatar -sef care imi pregateste toata masa de shabat ptr vineri si sambata!! Ce inseamna sa faci parte dintr-o asociatie de mamici cu noi nascuti ajuti pe alti te ajuti pe tine insuti.Superb de aba astept ....si ce mancareeee yamiiii!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Liz, vreau si eu reteta
Sarmulete si ardei umpluti |
|
|