Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fac mujdei de usturi si amestec cu doua lingurite de mustar la o jumatate kg de cartofi.Amestec cu cartofii si dau la cuptor.Sunt incredibil de gustosi si aspectosi.
si pentru ca azi a venit fratele meu bistecca s-a transformat in pastrav la cuptor |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eu am gatit ieri,pentru prima data,foietaj cu carne.super gustos si apreciat.inclusiv copiii au fost incantati
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Arata super apetisant Eu mai fac si foietaj cu ficatei, doar asa o mai pacalesc pe fii-mea.
Eu am facut ciorba de perisoare si salata de hering marinat cu maioneza.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fluturas, arata
Azi tocanita de ciuperci cu carnita si capsuni |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fluturas, arata super! Bereea, multumesc! Neaparat fac si eu o incercare! Lilly, eu sunt cu cererile ca imi place sa tot incerc... Deci cum se fac foietajele cu ficatei? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Anelise wrote:... Lilly, eu sunt cu cererile ca imi place sa tot incerc... Deci cum se fac foietajele cu ficatei?
sotezi ficateii cu ceapa, rozmarin si piper, dupa ce s-au racit ii pasezi cu furculita, adaogi ou batut si umpli foietajul. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multumesc mult! Trecut si asta pe lista. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Fluturas, arata apetisant!
Eu am gatit supa de pui cu galuste si vita la gratar, cu garnitura de sparanghel, pireu de cartofi si salata de spanac cu menta.
Si am pregatit dimineata o gingerata delicioasa si racoritoare. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| [quote=bereea]Fac mujdei de usturi si amestec cu doua lingurite de mustar la o jumatate kg de cartofi.Amestec cu cartofii si dau la cuptor.Sunt incredibil de gustosi si aspectosi.
cartofii ma gandesc ca sunt cruzi si taiati cuburi ...sau??
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, taiati felii mari, groase |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pentru micul dejun am facut prajitura ricoco cu multa branza, dar si ciocolata, la pranz fiecare ce poate(Ale mananca la scoala), la cina o pasta cu zucchine |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bereea wrote:Pentru micul dejun am facut prajitura ricoco cu multa branza, dar si ciocolata, ...
chiar ma gandeam la un cheese-cake. am o galetusa de branza degresata si nush ce sa fac din ea. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Lilly of the valley wrote:
chiar ma gandeam la un cheese-cake. am o galetusa de branza degresata si nush ce sa fac din ea.
Trimite-o la mine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Guacamole la micul-dejun, pun la fiert niste grau sa fac coliva (cu nuci coapte sfaramate, nu macinate, coaja de portocala, esente, eventual si niste stafide inecate in rom...mmmm) pentru ca imi este pofta, o supa/ciorba de legume, iar diseara cartofi si brocoli la cuptor cu sos de mustar si salata verde. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| La micul dejun am inghitit rapid un castronel de oatmeal (ovaz cu lapte), la pranz un iart, o banana si un covrig iar la cina ma apuc de un Philly cheese steak si vreau sa fac un diplomat. Asta e meniul meu, fii-mea a avut supica si orez cu carnita si brocoli la amiaza, sotul habar n-am, e in delegatie Maine m-as muta in sat cu masa da' nu stiu pe unde |
|
|