Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Am gasit si eu de o vreme {pina ma satur } mici din carne de pasare si-mi plac cu mustar ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am facut o ciorba de cartofi dreasa cu smantana, bruschete (cu rosii, marar, usturoi etc.), urmeaza un tort si orez cu ficatei. Aaa, si am la frigi prajiturelele lui Ingerash (cele de la concurs). Sunt curioasa ce va iesi, daca reusesc sa scot cioco din forme... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Pentru we : - ciorba din piept de porc cu zeama de varza - dovlecei, rosii umplute si sarmalute in foi de vita - pulpe de pui pe pat de cartofi - peste la cuptor cu mujdei de usturoi cu iaurt - prajitura cu crema puding de cioco si vanilie |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Azi am mai facut o supa de gaina cu spaghete(fara bucati)iar cu bucatile,un ostropel de gaina cu cimbru si usturoi mult |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Dominuka wrote:Pentru we : - ciorba din piept de porc cu zeama de varza - dovlecei, rosii umplute si sarmalute in foi de vita - pulpe de pui pe pat de cartofi - peste la cuptor cu mujdei de usturoi cu iaurt - prajitura cu crema puding de cioco si vanilie
Tu gatesti pentru o saptamana inainte sau cum? Mi se pare enorm de mult doar pentru o zi.Sau sunteti multi in familie?
Azi pulpe de pui cu salata de ardei si conopida cu parmiggiano |
|
| Nu gatesc pt o saptamana inainte , scrie ptr. we. Sambata am facut ciorba si sarmalute in foi de vita si prajitura, duminica pui cu cartofi si peste. Ce am facut duminica e numai pt. o masa, iar luni o sa mai avem sarmalute su putina ciorba. E bine... PS: suntem 4 in familie, eu, sotul si 2 baieti. |
|
| Eu sarisem chestia cu we.Mi se parea ca ai gatiti pentru o armata |
|
| Si mie mi se pare cateodata ca gatesc ptr. o armata, dar nu. fac multe chestii, insa cantitativ nu e asa mult. Diversificat. si oricum gatesc cam la 2 zile, (exceptie alte dati cand fac in fiecare zi). |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Clatite cu legume astazi si supa de galuste. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Somon la gratar cu salata verde. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Azi peste pane cu mujdei de usturoi! Vai de cei cu care intram in contact! |
|
| Doar snitele de pui. Avem ciorba din weekend, plus ceva gratarel ramas de ieri! |
|
| Cartofi glazurati cu mustar la cuptor + bisteca + muraturi |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Pizza cumparata la pranz , pentru cina pui cu sos de ardei. Si...nu m-am putut abtine sa-mi cumpar niste eclere cu ciocolata |
|
| bereea wrote:Cartofi glazurati cu mustar la cuptor Bereea, imi spui, te rog, cum ii faci mai exact? |
|
|