Ce gatim azi - Partea a 8-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Tuesday, February 26, 2013 10:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
Pulpite de pui dezosate cu legume, in vas yena si salata de morcov si sfecla rosie, cu otet balsamic si susan crud. Desert briose cu morcov si mar.
kali
Scris: Wednesday, February 27, 2013 8:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
AlexandraL wrote:
Untul de cocos eu l-am comandat pe net, un borcan iti ajunge destul de mult timp. Iar cocosul din blat este sub forma de fulgi-care se gasesc la orice supermarket.

Merci, merci!DistanceKiss Am gasit si eu unt de cocos pe net.Bravoo
Dominuka
Scris: Wednesday, February 27, 2013 3:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Azi am facut papanasi cu dulceata cu smantana , doar desert ca mai aveam supa si peste. Maine mai vedem ce punem in oala.
AlexandraL
Scris: Wednesday, February 27, 2013 7:13 PM
Nivel

In seara asta mamaliga cu branza si bombonele raw cu migdale, susan, seminte de dovleac, goji, chia, prune uscate (pt digestie, avem probleme la acest capitol cu Ioan), miere si lamaie. Tavalite prin nuca de cocos sau praf de zmeura, dupa preferinte.
endy
Scris: Wednesday, February 27, 2013 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Vreau si eu te rog mai pe larg reteta de bomboane !
AlexandraL
Scris: Wednesday, February 27, 2013 11:33 PM
Nivel

endy wrote:
Vreau si eu te rog mai pe larg reteta de bomboane !

Cantitati exacte nu am pentru aceasta reteta, este o combinatie proprie, dar iti scriu orientativ: o cana de migdale inmuiate cateva ore, apoi clatite bine si scurse, o lingura de pasta de susan (se poate folosi si susan crud), o lingura de seminte de dovleac crude, o mana de goji, o lingurita de seminte de chia, 4-5 prune uscate, o lingura de miere, sucul de la jumatate de lamaie. In plus am adaugat o lingura de unt de cocos si vreo 2 linguri de stafide. Le-am mixat bine in blender, am lasat compozitia sa se inchege putin la frigider, apoi am format bilute pe care le-am tavalit prin fulgi de nuca de cocos. Am mai facut ceva in genul si copiilor le-a placut, pentru mine este modul perfect de a le oferi unele seminte sau fructe pe care altfel nu le-ar gusta, dar care le aduc numai beneficii (calciu, fier, minerale, acizi grasi omega 3 etc).

Pe net se gasesc o multime de retete de bomboane raw, combinatiile sunt infinite, se folosesc in principal nuci (romanesti, braziliene, pecan, macadamia, caju), seminte, indulcite cu fructe uscate (stafide, curmale, smochine, prune), miere sau sirop de artar/agave.

Se pot tavali prin nuca de cocos, cacao/carob, praf de zmeura/capsune, nuci macinate, seminte de canepa/susan etc.
t-mihaela
Scris: Thursday, February 28, 2013 7:14 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu tot orez cu pui ...doar ca schimb condimentele sa creada lumea ca e altceva .Crazy ...si gogosi cu zahar vanilat sau nevanilat hohot
De fapt puiul s-a terminat si maine iar inalnire cu tigaiabanghead
Dar nu mai fac pui cu orez fac orez cu pui ...si pun oregano ca de asta nu am pus niciodata, or sa creada ca mananca spaghete milaneze Love ...
Dominuka
Scris: Thursday, February 28, 2013 9:41 AM
Nivel

Si eu azi orez alb cu snitele porc si pui, si salata verde cu de toate.
AlexandraL
Scris: Thursday, February 28, 2013 10:07 AM
Nivel

Eu am in plan spanac cu pui sau cu oua, ma mai gandesc pana diseara, si o ciorbita de pui.
oanamaria
Scris: Thursday, February 28, 2013 12:29 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Pulpe de pui dezosate la gratar cu salata de varza dulce .
endy
Scris: Thursday, February 28, 2013 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Alexandra , multumesc !Am sa mixez si eu seminte le ,,lipesc,, cu prune uscate si le dau prin seminte de in macinate ! Ce zici / ajuta si la constipatie si avem si vitamine !
Dominuka
Scris: Friday, March 1, 2013 12:53 PM
Nivel

Salata de vinete si mai avem snitele si orez de ieri cu salata.
AlexandraL
Scris: Friday, March 1, 2013 5:36 PM
Nivel

In seara aceasta paste integrale cu ton si budinca de ciocolata (avocado, suc de portocala, miere si cacao).

Edit: am pregatit si o delicioasa inghetata de banane (2 banane coapte se taie felii si se tin la congelator 8-10 ore, dupa care se transforma in pasta cu ajutorul blenderului), si banane cu mango, servite cu topping se sirop de agave cu nuci maruntite. O savuram eu si sotul la un film SimplyLove
oanamaria
Scris: Friday, March 1, 2013 6:43 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Pentru maine ciorba de vitel si mi-e pofta de o plachie de peste cu multe legume .
marivic
Scris: Friday, March 1, 2013 6:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mici la tigaie,dovlecei umpluti cu carne si,... legume in sos de rosii pt mine ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.