Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Pulpite de pui dezosate cu legume, in vas yena si salata de morcov si sfecla rosie, cu otet balsamic si susan crud. Desert briose cu morcov si mar. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| AlexandraL wrote:Untul de cocos eu l-am comandat pe net, un borcan iti ajunge destul de mult timp. Iar cocosul din blat este sub forma de fulgi-care se gasesc la orice supermarket.
Merci, merci! Am gasit si eu unt de cocos pe net. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Azi am facut papanasi cu dulceata cu smantana , doar desert ca mai aveam supa si peste. Maine mai vedem ce punem in oala. |
|
| In seara asta mamaliga cu branza si bombonele raw cu migdale, susan, seminte de dovleac, goji, chia, prune uscate (pt digestie, avem probleme la acest capitol cu Ioan), miere si lamaie. Tavalite prin nuca de cocos sau praf de zmeura, dupa preferinte. |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Vreau si eu te rog mai pe larg reteta de bomboane ! |
|
| endy wrote:Vreau si eu te rog mai pe larg reteta de bomboane !
Cantitati exacte nu am pentru aceasta reteta, este o combinatie proprie, dar iti scriu orientativ: o cana de migdale inmuiate cateva ore, apoi clatite bine si scurse, o lingura de pasta de susan (se poate folosi si susan crud), o lingura de seminte de dovleac crude, o mana de goji, o lingurita de seminte de chia, 4-5 prune uscate, o lingura de miere, sucul de la jumatate de lamaie. In plus am adaugat o lingura de unt de cocos si vreo 2 linguri de stafide. Le-am mixat bine in blender, am lasat compozitia sa se inchege putin la frigider, apoi am format bilute pe care le-am tavalit prin fulgi de nuca de cocos. Am mai facut ceva in genul si copiilor le-a placut, pentru mine este modul perfect de a le oferi unele seminte sau fructe pe care altfel nu le-ar gusta, dar care le aduc numai beneficii (calciu, fier, minerale, acizi grasi omega 3 etc).
Pe net se gasesc o multime de retete de bomboane raw, combinatiile sunt infinite, se folosesc in principal nuci (romanesti, braziliene, pecan, macadamia, caju), seminte, indulcite cu fructe uscate (stafide, curmale, smochine, prune), miere sau sirop de artar/agave.
Se pot tavali prin nuca de cocos, cacao/carob, praf de zmeura/capsune, nuci macinate, seminte de canepa/susan etc. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu tot orez cu pui ...doar ca schimb condimentele sa creada lumea ca e altceva . ...si gogosi cu zahar vanilat sau nevanilat De fapt puiul s-a terminat si maine iar inalnire cu tigaia Dar nu mai fac pui cu orez fac orez cu pui ...si pun oregano ca de asta nu am pus niciodata, or sa creada ca mananca spaghete milaneze ...
|
|
| Si eu azi orez alb cu snitele porc si pui, si salata verde cu de toate. |
|
| Eu am in plan spanac cu pui sau cu oua, ma mai gandesc pana diseara, si o ciorbita de pui. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pulpe de pui dezosate la gratar cu salata de varza dulce . |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Alexandra , multumesc !Am sa mixez si eu seminte le ,,lipesc,, cu prune uscate si le dau prin seminte de in macinate ! Ce zici / ajuta si la constipatie si avem si vitamine ! |
|
| Salata de vinete si mai avem snitele si orez de ieri cu salata. |
|
| In seara aceasta paste integrale cu ton si budinca de ciocolata (avocado, suc de portocala, miere si cacao).
Edit: am pregatit si o delicioasa inghetata de banane (2 banane coapte se taie felii si se tin la congelator 8-10 ore, dupa care se transforma in pasta cu ajutorul blenderului), si banane cu mango, servite cu topping se sirop de agave cu nuci maruntite. O savuram eu si sotul la un film |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pentru maine ciorba de vitel si mi-e pofta de o plachie de peste cu multe legume . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mici la tigaie,dovlecei umpluti cu carne si,... legume in sos de rosii pt mine |
|
|