Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu chiar acuma m-am ridicat de la masa traditionala de vineri seara .Am avut ciorbica de legume ,ardei umpluti,snitele de pui si cartofi la cuptor .Ca desert Salam de biscuiti cu curmale . |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Yamyyyyyyyyyy,ce de bunatati,Shirel!Sa va fie de bine..... |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Pentru we...: - supa din aripioare de pui cu galusti - orez cu ceapa verde si nmuuult marar si ceafa de porc la cuptor - ostropel de pui cu piure si salata verde - carnati de casa cu cartofi prajiti si muraturi
|
|
|

| Si desert : tort cu crema de ciocolata.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Minestra, peste cu usturoi si mamaliga, snitele din piept de pui, cous-cous cu verdure griliate, budinca de orez cu mere |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Supa cu galuste am facut vineri, iar weekend-ul acesta ne-am tot delectat cu legume, cartofi, ciupercutze si piept de pui la grill. Bereea, pestele tau cu mamaligutza si usturoi... Aaa, am vrut astazi sa fac tortul cu 3 straturi de cioco, dar pana la urma am lasat-o pe saptamana viitoare. Nu l-am mai facut cred ca de vreun an... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nici eu nu l-am facut demult, dar poat il fac de San Valentino |
|

| Ieri : mazare cu piept de pui si mancare de fasole pastai, galbena si verde cu pui. Desert: pateuri cu branza, ciocolata si gem. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Supa de pui ,piept de pui la gratar cu legume la tigaie . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Salata orientala, supa cu galuste, mazare cu porc chops si piure. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| cum e porcul chops? |
|

| Pentru we : - ciorba din aripi de pui cu legume - musaca de cartofi cu carne de porc si pui - varza acra calita cu piept de porc Desert: foietaj cu ciocolata si branza. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| endy wrote:cum e porcul chops?
Delicios Sunt bucati de carne mai mari
Azi am facut doar parjoale de somon roz si cartofi copti. Pt cina iesim in oras. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Cartofi prajiti inabusiti cu ceapa, branza telemea ..tentativa a fost sa ii fac la ceaun dar pana la urma i-am fazut la tigaie. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am deja o mazare, acum ciorba de perisoare e pe foc (am avut si ajutor de nadejde ) si mai am in plan o tava maaaare de pizza. |
|
|
|