Ce gatim azi - Partea a 8-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Sunday, January 20, 2013 4:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
La mine se mananca dintotdeauna doua feluri de mancare(asa am fost obisnuita de la parintii mei)sa mancam la pranz doua feluri de mancare:ciorba(sau supa)si felul doi.Cateodata am varza cu ceva si felul doi,sau sarmale si felul doi.Iar la cina,se mananca felul doi doar sau ceva mai usor de facut.....o omleta,sau lapte cu cereale,sau sendviciuri,....depinde ce vrea fiecare.
bereea
Scris: Sunday, January 20, 2013 5:25 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Noi mergem pe un singur fel de mancare, doar daca avem musafiri pregatesc un menu complet.Ne-am impus sa nu trecem peste o anumita cantitate(nici macar sotul), si atunci ne multumim cu un singur fel, spre multumirea mea caci nu ma da timpul lier afara din casa.Ciorbe gatesc , in general, in week-end, dar daca am si in timpul saptamanii alaturi fac clatite sau o budinca sau...altceva.Dar nu felul II
Ruth
Scris: Sunday, January 20, 2013 9:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/4/2011
bereea wrote:
Fetelor, voi la pranz asau la cina obisnuiti sa mancati doua feluri ? Mi se pare ca gatiti ata de mult in comparatie cu mine...

noi in general nu avem 2 feluri la pranz, fac ciorba sau supa si imi ajunge mai multe zile pt ca manamc nunai eu si abel din ea, sotul ar manca numai cu furculita, dar se mai imtampla ca vrea si el ciorba, iar la cina doar supa sau budinca, gris cu lapte, un pahar cu lapte din astea mai usoare, dar sotul manca si ce ramane de la amiaz, asta daca ramaneras daca nu gaseste el altceva, zice ca nu poate dormi flamandalcool
azi am mai facut pulpe cu cartofi la cuptor ca am avut musafiri neanuntati dar ne-am bucurat de eichitara
bulibuli
Scris: Monday, January 21, 2013 12:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu mai am inca supa de pui cu galuste de gris si am facut racitura de curcan. Am in plan pe zilele urmatoare un bors de fasole cu afumatura.

Noi avem mai mereu supa/ciorba dar rareori mancam 2 feluri la o masa (cand avem musafiri sau suntem noi musafiri :P), sau cel mult mai ciugulim cate ceva dupa ciorba, dar nu un fel complet.. si noi am fost obisnuiti la fel, felul 1 e intotdeauna ciorba/supa/bors si felul 2 altceva.. dar ne-am dezobisnuit..
Fluturas
Scris: Monday, January 21, 2013 1:51 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bereea wrote:
La pranz am facut o pasta cu mascarpone, salsiceea si pastai.Pentru cina inca nu stiu:Ale merge la o festa si papa acolo, iar eu cu sotul vedem ce mi-a trimis tatal meu din tara...probabil vom avea de unde alege.

cum faci pasta cu mascarpone??am un pachet in casa si m-ar tenta pasta asta...

nici noi nu mancam 2 feluri,decat duminica.noi obisnuim ciorbe la amiaza sau daca e vreo supa mai usoara mai fac clatite,sau ceva usor pe langa,dar nu felul 2.felul 2 mancam seara
bereea
Scris: Monday, January 21, 2013 2:02 PM
Nivel

Fluturas wrote:

cum faci pasta cu mascarpone??am un pachet in casa si m-ar tenta pasta asta...

Pun intr-o tigaie bucatele de salsiceea si le las pana isi schimba culoarea, adaug un pic de vin si cand a scazut pui mascarpone amestecand incet pana se contopeste bine cu salsiccea-Eu adaug si parmiggiano, un pis de suc de rosii si ce imi mai trece prin cap.Se amesteca cu pasta.

Azi fac fasole cu afumatura
ligia27
Scris: Monday, January 21, 2013 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
vreau sa fac niste cornuri cu halva, dar nu ma pricep cum se face umplutura din halva.
ma poate ajuta cineva cu o reteta.
Dominuka
Scris: Tuesday, January 22, 2013 7:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Asta seara snitele din piept de pui si pulpa de porc cu salata orientala .
endy
Scris: Wednesday, January 23, 2013 7:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
Ligia , eu am facut cozonac cu halva si pur si simplu am razalit-o pe aluat ! daca vrei mai dulce pui zahar .
ligia27
Scris: Wednesday, January 23, 2013 7:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
am cautat tot internetul dar nu am gasit. multumim. poate am cautat unde nu trebuie.ras
bereea
Scris: Thursday, January 24, 2013 9:11 AM
Nivel

Azi supa imperiala si pui cu smantana
Dominuka
Scris: Friday, January 25, 2013 9:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/9/2012
Pentru maine: supa crema de legume cu galusti, ciorba taraneasca cu aripioare, pilaf cu piept de pui, ghiveci de legume proaspete cu piept de pui, pui intreg si cartofi la cuptor cu mirodenii. Inca nu stiu ce desert voi face.
marivic
Scris: Saturday, January 26, 2013 10:22 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Astazi fac:
-Pilaf cu pipote
-salata de pui cu maioneza
-chiftelute si carnati prajiti
si ciorba de cocos
oanamaria
Scris: Saturday, January 26, 2013 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Am facut supa de pui cu fidea ,pulpe dezosate la gratar cu pireu si salata verde.
bleaumihaelamariana
Scris: Saturday, January 26, 2013 3:25 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/28/2009
ciorba de vacuta, tocanita de cartofi cu ceafa de porc,eclere cu ciocolata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.