|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Orez cu morcovi si paine prajita |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| bulibuli wrote:
Foarte complicat. Calesti o ceapa, adaugi ciupercile intregi si o canuta de apa si lasi sa fiarba inabusit. La sfarsit adaugi smantana, usturoi sare si condimente.
Multumesc !Da complicata pentru cei care nu stiu !Tare bine suna trebuia s-o fac si eu ! Azi am facut chiftelute si supa de pui cu fidea. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Azi a gatit tata,ciorba de cartofi iar eu manacare de fasole verde(de post,pt el) |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| spanac scazut cu friptura de curcan, ciorbita de legume cu quinoua, lapte de pasare |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Varza cu carne de purcel ,ciorbita de perisoare si ciocanele cu cartofi copti la cuptor. Iar ca desert,o tarta cu branza si banane care a iesit interesant , si orez cu lapte si dulceata de zmeura . |

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| ciorba de ardei umplut , salata de vinete si oua umplute ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Friptura de purcel la cuptor cu pireu,salata de ardei copti si salata de vinete |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am pe foc supica de pui. Diseara fac pulpite prajite cu cartofi prajiti. Sper sa am timp sa fac niste fursecuri ca ma bate la cap sotul ca nu are ce papa dimineata langa cappuccino.
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| chiar as vrea niste retete pentru cafeaua de dimineata ! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Salata de vinete, ciorba de perisoare, ceafa de porc la cuptor, pireu de cartofi , snitele de porc. Iar ca desert placinta cu dovleac de la market
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| pentru maine
Bors de sfecla rosie. sarmalute
prajitura cu visine |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Am facut azi un pure de cartofi,mancare ne-a ramas de ieri.......... In schimb,am mai facut o tarta de mere cu frisca si ciocolata. Asa ca...... am mancare inca vreo 2 zile ! Sau poate....doar pana maine .... In orice caz,am in plan o ciorbita de varza ,niste varza cu ciolan si .... poate si niste cartofi fierti cu urdica .
daca v-am facut pofta |

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Carne de porc cu sos si...legume arse la cuptor :018: |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| pui cu legume la cuptor
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Pui pe sticla, mujdei de usturoi cu smantana sa fie mai light si...astept sa dea inspiratia in mine pentru garnitura |
|
|