Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Continuam aici...
Eu am gatit azi o supa de pui cu galuste (preferata lui Andrei), o mancare de fasole cu sos de rosii si usturoi, o mancare de dovlecei (acestea 2 sunt pentru regimul nostru) si piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor (pentru copii)....
Nu stiu cum reusiti voi sa faceti atat de multe ca pe mine ma dispera bucataria... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Maine am in plan chiftelute ca am carnea deja preparata ,doar sa le fac! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi am gatit Manti.munca multa, dar si gustul pe masura.Mi-am adus aminte sa le fotografiez cand erau deja in cuptor.

si prajitura cu ciocolata fondente:
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Adriana eu te inteleg perfect ... nu imi place deloc sa bucataresc dar o fac ca trebuie, ca o mami responsabila ce sunt. . Eu azi fac o ciorbita a la grec, ficaciori la cuptor cu cartofi natur sau piure, ca nu am mai facut de mult. Chiftelute marinate si prajite am avut si noi saptamana trecuta si au fost tare gustoase .
Bereea, arata tare bine mancarica ta ... yammyy! Poate ne zici si ce e si cum preparam . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Ciorba radauteana si ostropel. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ciorba de spanac, gratar de porc si mici cu salata de varza |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Brandusa,demential arata ceea ce ai facut tu,....de fapt totceea ce ai gatit tu! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Tocanita de ciuperci cu mamaliga la pranz, lasagna cu legume pentru seara. Si o negresa cu nuci, stafide si ananas confiat, in tava de tort-spre amuzamentul lui Ioan, ajutorul meu in bucatarie |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi o salata de rosii cu branza !Si multe visine ! |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ciorba de fasole boabe, cu mult cumbru. Felul 2 inca nu m-am hotarat... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Taty, Mari
Piept de pui la gratar cu salata |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| orez cu legume si salata de castraveti cu rosii, inghetata de casa, prajitura din albusuri |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Doar o salata mare bulgareasca! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| De cateva zile am dat iama pe plantatia personala, asa ca imi ametesc familia numai cu legume si fructe, spre "deliciul" sotului care-i carnivor inrait Ieri am facut cartofi noi si salata de spanac, azi am facut bruschetta. Pt cina de azi, habar n-am, cred ca daca mai pun frunze pe masa, se lasa lehamite sotul si trage fuga la pizzerie |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Supa de rosii cu galuste! Si azi pizza (de casa)! |
|
|