Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| eu as incerca reteta asta : http://http://www.adihadean.ro/2014/03/rata-coapta-sos-de-portocale/ |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Tort cu fructe, Ciorba de fasole cu ciolan afumat, Stripsuri de pui. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi nu gatesc...slava Domnului ca exista restaurante. Pranzul a fost pe baza de peste si fructe de mare, nu stiu daca la cina mai pot ceva |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| ciorba de pui si scaricica de porc cu ciuperci la cuptor + musaca |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Merci Eu am incercat asta , dar am ajustat pe ici colo in functie de gust. Nu ne place anasonul si nici ardeiul iute nu l-am folosit. E suficient de puternic ghimbirul. Partea proasta a fost ca am folosit orez arlechin, lui Andrei nu-i place. La sos nu am pus vinars (coniac), nu aveam in casa, ci un vin alb licoros de curte.
Am facut si ceva de sezon: briose inimioara, ca am avut ajutor de nadejde, pui mic s-a jucat. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Inspiratie in zilele cand nu stiti ce sa mai gatiti.Eu traduc cu google. http://www.liveinternet.ru/users/galisk108/rubric/1379906/ |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi am facut ciorba de legume cu cartofi, carnita de porc in agrodolce + friptura de porc cu legume la cuptor, risotto cu branza philadelphia. |
|

| Mancare de cartofi cu marar si piept de pui. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| supa crema de linte rosie, piure de cartofi cu friptura de pulpite dezosate, ciupercute cu maioneza si clatite cu gem de caise. am in plan, |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| supa de curcan cu galusti, snitele
|
|

| Supa de pui cu fidea, Orez cu pui, Pui cu cartofi si morcovi la cuptor. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| supa de pui cu taitei de casa, somon la cuptor cu legume asortate trase la tigaie-meniu de maine duminica-ciorba de fasole boabe cu os afumat de porc , friptura de vita cu cartofi fierti si muraturi asortate |
|

| ciorba de curcan, rulada de curcan, cartofi la punga cu rozmarin si usturoi, placinta cu mere si scortisoara. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Supa de pui cu teitei, pulpe la cuptor cu cartofi, tiramisu si salata de vinete. Sa aveti spor si pofta! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu astazi nu gatesc am gatit ieri destul.Fiind tard frig afara am facut o mancare care contine mai de toate carne de pui,fasole boabe ,humus care sunt asezate pe fundul oalei pe urma un strat de cartofi si frumos asezate in pungi ptr copt orez,grau,cu tot felul de condimente.Este o mancare traditionala de iarna a Israelului de care neaparat trebuie sa va povestesc.Am mai adaugat o salata de legume si avem un pranz bogat de sfarsit de saptamana. |
|
|