Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| bors de fasole cu afumatura , piure si carnati de casa, snitele pt pitic... poate fac si ceva dulce, ma gandesc..
am mai facut saptamana trecuta supa cu galuste si orez prajit cu legume (chinezesc) plus crispy strips. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Pentru azi , ciorba falsa de legume, fettucine cu pesto si involtini de vinete cu prosciutto cotto si gorgonzola. |
|
| bulibuli wrote: poate fac si ceva dulce, ma gandesc..
Facut.. ciocolata de casa, ca tot aveam niste lapte praf ramas..
Bereea, cum e ciorba falsa de legume?
Si inca ceva: stie cineva vreo reteta buna de perisoare fara carne?? (din orice, nu conteaza. Nu prea suport carnea in perioada asta. |
|

| bulibuli wrote:Bereea, cum e ciorba falsa de legume?
Ciorba falsa de burta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| bulibuli wrote:Si inca ceva: stie cineva vreo reteta buna de perisoare fara carne?? (din orice, nu conteaza. Nu prea suport carnea in perioada asta. Eu am o reteta salvata,din pacate inca nu am incercat-o inca. E pe lista de asteptare.
http://gourmandelle.com/ro/ciorba-de-perisoare-vegana/ |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Suna foarte fain ciorba Eileen! Eu azi peste pane, supa de oase de vita si cum am gasit drojdie verde, am facut gogosi si turte la ceaun. Off topic: Bulibuli, felicitari!!!! Welcome to the club of mama la doi puiuti in curand! |
|
| praslea_cel_voinic wrote:Suna foarte fain ciorba Eileen! Eu azi peste pane, supa de oase de vita si cum am gasit drojdie verde, am facut gogosi si turte la ceaun. Off topic: Bulibuli, felicitari!!!! Welcome to the club of mama la doi puiuti in curand!
Multumesc! Pupici :)
Eu am avut soacra in vizita asa ca nu am gatit nimic saptamana asta Avem ciorba, friptura, piure, parjolute. Toate din gaina de tara. Am pus sa fac o paine de casa (la masina, of course) cu ceapa si chimen, ca tot sunt libera azi, plus cafeaua de dimineata. Deja trebuie sa ma odihnesc, am facut prea multe! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu astazi,...pardon,adica ieri -ciorba de iepure -Lin prajit in crusta de malai cu mamaliguta -Carnat si ceafa de porc la cuptor cu salata de ardei copti |
|

| Azi ciolan de porc la cuptor cu varza murata, ieri pasta carbonara si somon la gratar cu manare de ceci si varza acra. |
|

| Astazi o supa de fasole boabe..... |
|

| marivic wrote:Astazi o supa de fasole boabe.....
Si eu la fel... |
|

| |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ciorba falsa de burta, piure de cartofi cu carne de pui, salata de vinete, placinta cu ludae. |
|

| Mititei cu cartofi la ceaun si muuuuult usturoi!
Pe diseara vreau sa fac o budinca de orez cu mere si incerc o noua reteta cu camembert si pasta sfoglia! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Azi fac ardei umpluti.5 |
|
|