Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Supa de pui si lemon-ginger honey sunt medicatia noastra iarna. Nu punem o pastila in gura tot sezonul ...decat Vit C.
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| ingerash wrote:Asa este Katrina  Cum faci placinta cu iaurt? Ingerash, placinta am facut-o dupa aceasta reteta http://www.laurasava.ro/2010/09/10/prajitura-greceasca/ un pic modificata. Adica, nu am folosit uleiul si nici nu am mai insiropat-o pentru ca noua nu ne place atat de dulce. |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| t-mihaela wrote:Supa de pui si lemon-ginger honey sunt medicatia noastra iarna.  Nu punem o pastila in gura tot sezonul ...decat Vit C.
Da cele mai bune.Eu nu pot lua prea multe medicamente cu alergia mea la aspirina.Incerc remediile babesti,vitaminele,servit citrice aproape zilnic.
Katrina,multumesc O voi incerca dupa ce fac ceva cu branza,niste placinte moldovenesti. |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Astazi,friptura de vita in sos de legume cu vin,ciorba de os afumat si piure cu carnati fierti. Pentru mine,din nou,supa de pui cu usturoi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Mamaliguta cu carne de porc
Zama de bulion
Cremes inna19 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Pizzete si pateuri cu sunca. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| |
|

| Ciorba radauteana si sarmale cu mamaliguta. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| marivic wrote:Astazi,friptura de vita in sos de legume cu vin,ciorba de os afumat si piure cu carnati fierti. Pentru mine,din nou,supa de pui cu usturoi Ciorba de os afumat....a trebuit sa o duc tatalui meu.....si o parte din piure si carnati...asa ca iar am ramas fara mancare Asa ca astazi,am luat biban de mare si am facut la tefal,doar cu putin ulei, cu mamaliga,usturoi....totul stropit cu un vin alb si chefal la gratar cu cateva legume,in folie.Apoi,am mai gasit o bucata apetisanta de pulpa de vitel pe care am luat-o acasa si am bagato din nou la cuptor cu legume si vin...Sunt in asteptare.....sa vedem ce iese....

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce de bunatati ati facut fete harnicute.Eu si sotul suntem la dieta deci gatesc mai putin.Am facut pentru copii doar ciorba de curcan.Maine mancam la restaurant . |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana ce bine de tine! Eu azi am facut sarmale, ciorba de burta falsa, prajitura cu mar si cateva cornulete din aluatul ramas. Sa aveti pofta! |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| oanamaria wrote:Ce de bunatati ati facut fete harnicute.Eu si sotul suntem la dieta deci gatesc mai putin.Am facut pentru copii doar ciorba de curcan.Maine mancam la restaurant .
Oana ...scuze ca-s off topic ...dar nu pot sa nu intreb: si sotul??? noutati, ceva? |
|

| Tochitura cu mamaliguta. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Chiftele
Spanac inna19 attached the following image(s):

|
|

| Orez cu ceapa verde si marar, bucatele de pui crocante, ca la KFC si salata . Dominuka attached the following image(s):

|
|
|
|