Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mihaelala1 wrote: Fetelor, as dori o reteta de ceescake fara coacere
Pentru blat : 120 g biscuiti digestivi cu seminte , 70 g unt si 40 g cca de ciocolata fondente.Am amestecat si lasat la rece.
Crema am facut-o astfel: am pus la foc mic 120 g latte condensato cu 250 ml de lapte de cocos. Am hidratat 12 g gelatina, iar cand amestecul de mai sus era cald bine, am pus gelatina, am amestecat pana s-a topit si am luat de pe foc. Cand s-a racit am adaugat 250 g riccota si miere de albine dupa gust, 200 g frisca batuta . Rezultatul era destul d elichid.Am turnat peste blat si am lasat o noapte la rece. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Ciorba de pui si crap la cuptor, cu legume. Bezele cu cacao si crema Nutella . Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Zilele astea am facut paprikas de pui, pastrav cu cartofi, cartofi copti cu slanina si ceapa rosie, paste cu branza si gris cu lapte ! inna19 attached the following image(s):

|
|

| Supa crema de dovleac cu ceci,fleica de vitel la gratar cu o salata de vinete,ardei si telemea de vaca. |
|

| Si mancarea romaneasca cea mai buna ... Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Dominuka sunt de acord cu tine ! De cand sunt gravida as manca zilnic slanina cu ceapa rosie ! Azi am facut o ciorba de vita si savarine ! inna19 attached the following image(s):

|
|

| Azi un role din carne de curcan.si porc umplut cu radicchio si branza scarmoza alaturi de un risotto cu dovleac. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Dominuka te "bat" . Mi-a venit apa-n gura!!!
|
|

|
|
|

| Supa cu galusti, mâncare de cartofi cu carnita de porc si castraveti murati. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Ciorba de fasole cu ciolan afumat , mancarica de fasole cu costita afumata, tort cu 3 feluri d eciocolata, prajitura de ciocolata cu inghetata, paste cu broccoli romani si salsiccea |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am facut supe de pui cu galusti si mancare de linta cu carnita la gratar. |
|

| Hi, Hi toata lumea la supica cu galuste inainteee Si eu am facut ieri o supa de pui cu galuste, iar azi niste frusecuri cu scortisoara si o supa de fasole verde de la borcan .. sa vad daca am pus o buna ! inna19 attached the following image(s):

|
|

| Ghiveci din legume proaspete cu carne de porc si fructe . Desert, crumble cu mere si orez cu lapte. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Zilele trecute am facut:mancare de fasole galbena fideluta cu carnati inabusiti si ciorba de legume Astazi:ciorba de pui de tara,mancare de conopida(dietetica)cu carne de pui(piept de pui) si salata de avocado.
|
|
|