Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Placinta cu iaurt. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Shaorma de casa, lipiile sunt cumparate. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sarmale, ardei umpluti, ciorba de legume si , la cererea sotului, fac un tort cu mousse de ciocolata neagra si mousse de portocale. |
|

| Sarmale cu mamaliguta. Mamaliguta cu branza si smantana . Clatite cu Nutella. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Supa crema de legume, Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Paste milaneze, ceafa la cuptor, salata orientala cu maioneza, paste carbonara Dominuka attached the following image(s):

|
|

| O supa crema de zucca si pizza |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Am avut supa de pui cu galuste si ostropel de inimi si pipote. Azi fac bors de fasole cu afumatura si salata orientala. Altceva.. nu stiu, am o nunta si un botez in weekend asa ca... fara dulce :) |
|

| Placinta cu dovleac. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Am facut ciorba falsa de burta, role de pui cu cevrdura trasa la tigaie, tagliatele ai funghi porcini, tort de mere si pere cu frisca, rulada cu frisca si dulceata de zmeura. |
|

| Ostropel de pui , ficatei, stripsuri crocante, piure de cartofi, orez si salata. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dominuka, mi-ai facut o pofta cu salata aia! Eu am, mai nou, o reala problema cu salatele - as manca non-stop! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| Dominuka vreau reteta la stripsuri crocante, arata bestial. Azi am gatit peste iar la desert mult iubitul meu tiramisu facut de mine <3 Va invit la Chisinau la degustatie Mihaelala1 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| Fetelor, as dori o reteta de ceescake fara coacere |
|

| Mihaelala1 wrote:Dominuka vreau reteta la stripsuri crocante, arata bestial. Azi am gatit peste iar la desert mult iubitul meu tiramisu facut de mine <3 Va invit la Chisinau la degustatie
Stripsuri crocante: piept de pui, taiat fasii si trecute prin 2 oua amestecate cu 2 linguri de lapte, sare si piper, si fulgi de porumb zdrobiti. In tava am pus hartie de copt unsa cu putin ulei. |
|
|