Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 67
| inna19 wrote:  Am adus de la tara un pui de casa pe care am facut o supa cu galuste de gris, carnea am facut-o cu sos de morcovi langa un pireu de cartofi, si pe langa, am servit si niste slanina cu boia, ceapa, rosii si branza de oaie  ! Desert nu am mai avut chef sa fac, dar am avut struguri ... tot de la tara !
Totul arata apetisant , dar poza nr.3 este yamiiii!!!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Dupa preferinta : salata de boeuf si salata orientala. Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Supa de vacuta cu taitei de casa. Mâncare de cartofi cu carne de porc si salata de ardei copti. Desert : Budinca de macaroane . Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Farfale si penne cu piept de pui si ciuperci. Tarta cu struguri. Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Dominuka ma innebunesti cu mancarurile tale!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| roxinthya wrote:Dominuka ma innebunesti cu mancarurile tale! Eu am murit de mult...de pofta |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Cartofi dauphinoise
Piept de pui prajit inna19 attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Saptamana aceasta am facut : -supa de rata cu taitei -rata cu varza -piept de rata cu portocale - spaghetti cu gamberi si zucchine |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea, direct la subiect m-ai lovit Am o rata de la sora mea si tot planuiam ce sa fac din ea, si ma gandeam sa fac piept cu portocale. Varza cu rata cum ai facut-o ? Eu nu am gatit rata niciodata, mai facea mama cand eram mai mica, trebuie gatita intr-un anume fel sa iasa gustoasa ? |
|

| Eillen, carnea de rata este atat de gustoasa incat n-are nevoie de mari artificii.De data aceasta am facut-o cu varza murata pe care am tinut-o un pic in apa sa fie mai putin sarata.Am calit un pic de ceapa si morcov, apoi am pus varza si am copt-o bine. Rata am fiert-o separat. Am amestecat totul , am pus suc de rosii si am dat cam jumatate de ora la cuptor. |
|

| Sarmale in foi de vita si placinta cu mere Dominuka attached the following image(s):

|
|

| Ciorba de fasole cu ciolan afumat, fasole batuta si salata de ardei copti . Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Iahnie de fasole boabe , salata de vinete si porumb fiert ! |
|

| Fetelor, mi-ati facut pofta de fasole!
Azi bucattini cu scoici in varianta picanta! |
|

| Oua umplute, unele cu galbenus+maioneza+pateu, altele doar galbenus+maioneza. Cartofi prajiti cu aripioare crocante si bucatele de pui a la KFC si mujdei. Dominuka attached the following image(s):

|
|
|