Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Supa de pui cu taitei, chiftelute la cuptor, carnati cu pireu de cartofi Si salata de varza, desert fructe ca doar e vara |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Ciorba de fasole cu ciolan afumat, Fasole batuta, Ostropel de porc cu piure, Briose cu cacao si briose cu nutella, Crumble de piersici si caise Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Dovlecel pane cu rosii, branza de capra, si niste ... sunca
Salata de vinete
Negresa dupa reteta lui Dominuka, doar ca am facut o pe un pat de visine sa nu fie asa dulce, si a iesit foarte bunaaaaa ! Multumim de reteta
Pe maine ma gandesc la peste, ca am in congelator, dar mai vedem inna19 attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Pentru ca aveam o rata mi-am facut curaj sa intru in bucatarie : supa de rata cu galuste de gris, varza cu rata si, pentru ca tot am deschis cuptorul( ce curaj la cele 37 de grade de afara, nu?) am facut si melci cu foi de placinta si branza sarata. Pentru ca mergem la mare am pregatit si o insalata de orez . |
|

| Clean cu malai la cuptor, cu niste cartofi natur ... si limonadaaaa ! Mai avem si negresa facuta ieri ! inna19 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ciorba de pui, pui umplut cu ciuperci si legume si ostropel de pui.
|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ciorba de legume asa lejer de vara si felul 2 salata de rosii cu branza .Am copiii in vacanta asa ca mai usor cu gatitul . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Lin prajit,gratar cu costita de porc si piept de pui+ gogosari si conopida acra. |
|

| Aseara am facut o supa de rosii proaspete cu busuioc. Acum fierbe porumbul Altceva pe canicula asta parca nu prea merge ... de cat fructeee multeee ! |
|

| Ostropel din carne de porc cu piure si pui Shanghai Dominuka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Frumos arata toate Sa aveti pofta!
|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Am facut niste piept de rata cu portocale pentru fiica-mea, in rest nu stiu cd sa gatesc sa nu incalzesc si mai tare casa |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ciorba de perisoare. Ai mei de obicei nu mai ajung la felul 2. Si fructe ca desert. |
|

| Salata Caprese Dominuka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi doar o ciorba de legume asa de vara care sa mananca rece cu mult leustean . |
|
|