Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am scos o rata sa o fac cu varza dulce la cuptor, este prima data, asa ca sper sa imi reuseasca Incerc de asemenea o salata de morcov cu coriandru. Pe langa, ciorba de perisoare si parjolute. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am facut astazi ciorba de coasta afumata ,o mancarica din ardei copt si fasole galbena cu muschi afumat de porc si muschi inabusit cu oua ochiuri.Am mancare pt cateva zile,dar maine mi-a venit cheful sa fac si o mancarica din limba de la porc cu masline si ardei.... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ieri am facut role de vitel in crusta de paine cu cartofi evantai cu pancetta si branza, alaturi de muraturi.
 |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Am un pui de tara si am facut din el supa cu galuste,tocanita si din piept paste cu ciuperci si smantana |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Paste cu sos pesto si parmezan. |
|

Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Salata de icre cu ceapa verde Clatite umplute cu carne la cuptor. Ps.am avut si un mic ajutor :))) dana_h attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| supa de gaina cu taitei de casa, spanac scazut cu snitel din piept de curcan |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Suberek si chiftelutze marinate. leila attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ieri am gatit si ptr astazi deci avem supa de ciuperci,fripturica de pui la tava cu garnitura de piure de cartofi dulci,peste la cuptor cu brocoli si ca desert tort de ciocolata ramas dela ziua lui Shiraz de la gradi. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Azi fac supa de pui cu galuste de gris si pui cu sos de usturoi. Pe maine fac lasagna, o supa crema de...ceva(inca nu m-am hotarat) , tiramusu si rulouri de vinete pentru ca am musafiri la cina. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| in sfarsit am gatit si eu azi ceva serios. ma saturasem sa deschid frigiderul si fiica-mea sa apara in spate intrebandu-ma ce mananc, ea fiind la regim pt enteroviroza. prin urmare am gatit tot ceva lejer: supa de pui cu taitei de orez, risotto cu pui si paste cu branza la cuptor. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Eu azi si maine vreau sa gatesc o varza calita cu costita, o ciorba de perisoare de pui, o mancare de mazare cu pui, snitzele de pui cu salata, fasole batuta, pilaf si o budinca de cartofi cu branza la cuptor. Poate fac si o inghetata de casa, sa vad cum stau cu timpul si cu gatul... |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Spanac scazut si pastrav la gratar |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Ciorba de pui cu bors Mancare de cartofi cu marar si carne de porc Legume cu piept de pui, la cuptor Prajitura cu visine Briose . Dominuka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Dominuka, tot ma mir cand ai timp sa gatesti atata. Scuza-ma, dar pentru mine e un lucru imposibil Am gatit si eu in sfarsit rata cu pricina, a iesit superbuna, Alex a mancat fara suflare o farfrurie plina. Am mai gatit aseara broccoli gratinat la cuptor care a disparut pana azi la pranz. Acum m-am apucat de facut parjolute la cuptor dar mi se lungesc urechile de atata gatit... |
|
|