Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ciorba de peste Stiuca umpluta si chiftelute din stiuca Ciorba de cartofi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Marivic, tu esti din tara pestelui , spune-mi si mie te rog cum se face o ciorba adevarata de peste ? Eu am ajuns la o reteta sa zic , adunand mai multe pareri de pe diferite site-uri. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Pentru prima data, bezeleeee Dominuka attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eileen wrote:Marivic, tu esti din tara pestelui  , spune-mi si mie te rog cum se face o ciorba adevarata de peste ? Eu am ajuns la o reteta sa zic , adunand mai multe pareri de pe diferite site-uri.
Eu stiu de la niste amici din Dobrogea ca ciorba de peste se face din mai multe feluri de peste, iar secretul ei consta in timpii de fierbere al fiecarui tip. Asa este si cu zuppa de pesce cand trebuie sa stii cand pui pestele (dupa timpul de care are nevoie sa fiarba), cand pui fructele de mare...La zuppa ma mai incumet, in schimb ciorba de peste o mananc la altii
Ieri am facut supa crema din porumb dulce, pastai cu usturoi si salata din fructe de mare.

|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea, daca stiam veneam la tine la masa Cat despre ciorba, da, cea mai gustoasa este cu mai multe feluri de peste. Eu am o punga de peste, prins de noi, si am o combinatie de caras,crap,biban,salau, si am pastrat anume din fiecare pentru o ciorba, ca nu am facut de ceva timp. |
|

| Poftim, poftim |
|

| Eileen wrote:Marivic, tu esti din tara pestelui  , spune-mi si mie te rog cum se face o ciorba adevarata de peste ? Eu am ajuns la o reteta sa zic , adunand mai multe pareri de pe diferite site-uri. Eillen,din pacate nu sunt Chef in bucatarie dar ciorba de peste o fac simpla....nu din mai multe tipuri de peste....Fierb zarzavatul,apoi pun o mana de orez,il las si pe el sa fiarba,apoi rosiile si bulionul,borsul si apoi pestele.Eu am facut decat din cozile si capetele de la stiuci . Am batut un ou la final si am asezonat cu leustean verde .Atat! |
|

| Astazi,este ziua sotului meu....Aveam multe planuri dar am facut in final: -Chiftelute marinate cu foi de dafin -Chiftelute marinate cu tarhon -Ficatei in sos de bulion -Salata de telina si morcovi -Varza calita cu ciolan de porc Si am cumparat niste amandine,caci nu am mai putut sta in bucatarie....(azi noapte mi-a fost foarte rau,iar astazi sunt chiauna.... ) |
|

| Azi am avut : tocanita de rosii cu dovlecei si piept de pui si spaghete milaneze, pentru cina. Desert : piersici si caise .
Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Azi niste chiftelute marinate cu piure de cartofi si sfecla rosie ... si pepene verde ! inna19 attached the following image(s):

|
|

| Mai mancam si din astea, din cand in cand Dominuka attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Supa si sarmale si briose si fructe. |
|

| Astazi,mancare din frunze de sfecla rosie cu oua ochiuri Ciorba de pui din curte,snitele din piept de pui |
|

| Mancare chinezeasca pe baza de peste la pranz, evantai de vinete la cina. |
|
|