Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Dominuka wrote:Pofta de ....friganele ! Ooooo de cand n-am mai mancat M-am ferit extrem fiindca sunt in ulei.Am vazut undeva ...la cuptor, nu am incercat.
Bereea , multumesc, am sa incerc saptamana urmatoare. Weekendul asta sarbatorim si tortul Alessandra e pe lista |
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mazare cu morcov si marar verde si mamaliguta. |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Dovlecei si vinete la gratar, cu usturoi si pizzete. Dominuka attached the following image(s):

|
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ciorba de fasole verde, carne la cuptor cu piure de cartofi si salata, tort. |
|

| Supa de rosii cu galusti, Friptura de pui/porc cu cartofi, Mazare cu piept de pui , Salata de rosii. Cornuri cu Nutella . Dominuka attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Supa de rosii cu penne Mancare de fasole teci cu rosii si marar Iahnie de fasole boabe Tort rapid cu fructe si frisca |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2015 Mesaje: 509
| Supa de pui Cartofi cu carne de porc la cuptor Si prajitura Albina de la mama, dar care nu a mai apucat foto inna19 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce de bunatati pe aici.. ciorba de fasole verde, rata la cuptor, cartofi noi trasi in unt, salata de cruditati, chec cu vanilie si cacao...
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi am facut o pasta fresca cu ton rosii si mozzarella si am fugit la mare. Seara inghetata si fructe! |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ciorba de pipote de pui, salmon cu sos de lamaie la cuptor, desert - fructe si inghetata caci de, e vara, chiar daca e numai pe calendar.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Azi cred ca bag si eu o supa de rosii , un pilaf cu carne de gaina de tara si poate o mazare |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Pentru pranz am facut coltunasi cu ciocolata si visine. La cina voi a vea salmone la gratar si pastai. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| kmn wrote:ce de bunatati pe aici.. ciorba de fasole verde, rata la cuptor, cartofi noi trasi in unt, salata de cruditati, chec cu vanilie si cacao...
Apropo de chec :)... si eu am facut zilele trecute si nu mi-a crescut. Oare de ce? Reteta am respectat-o, produsele proaspete...nu stiu ce am facut gresit.
|
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| HOPE wrote: Apropo de chec :)... si eu am facut zilele trecute si nu mi-a crescut. Oare de ce? Reteta am respectat-o, produsele proaspete...nu stiu ce am facut gresit.
Verifica daca ai pus toate ingredientele din reteta in cantitatea corecta, sau poate praful de copt era mai vechi.
|
|

| Tarta cu nectarine. Dominuka attached the following image(s):

|
|
|
|