|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/9/2012 Mesaje: 451
| Prânz ; piept de pui si 2 ciuperci la gratar + salata ( salata verde, ridichi, morcov ras, lamâie ) . Dominuka attached the following image(s):
|
| Prânz. Mamaliguta cu brânza si smântâna si ciuperci cu ou, ca?caval si salata . Dominuka attached the following image(s):
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Momentan,doar o ciorba de cartofi cu bors ce sa mai fac Am scos de la lada,niste carnati,ardei copt si carne de porc.Dat-mi si mie niste idei .....Am cautat pe net dar imi displac toate Ma gandeam sa fac o tocanita din carne de porc ,ceapa si ardeiul copt,cu putin vin,....ce ziceti?Ar merge?
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mioara,eu nu fac de mult tocane , toate ingrasa.
Azi am facut supa crema de conopida si broccoli, cannelloni cu branza de oaie si broccoli si o tarta de ciocolata neagra. |
| bereea wrote:Mioara,eu nu fac de mult tocane , toate ingrasa.
Azi am facut supa crema de conopida si broccoli, cannelloni cu branza de oaie si broccoli si o tarta de ciocolata neagra. Astazi am mai facut putina salata a la russe iar maine ma gandesc la un tort cu piersici si frisca |
| Tarte cu fructe si prajitura cu foi si crema de ciocolata. Varza cu mamaliguta . Dominuka attached the following image(s):
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Supa de pui cu mult usturoi-tratament pentru raceala sotului.A fost mai eficienta ca medicatia din ultimele doua zile. ingerash attached the following image(s):
|
| da?cum asa?cum ai facut-o?si eu sunt cobza,,,, |
| marivic wrote:da?cum asa?cum ai facut-o?si eu sunt cobza,,,,
Multa sanatate! Am pus la fiert un piept de pui cu os cu putina sare,cand sa ridicat spuma am luat-o cu spumiera si am luat pieptul din oala si scurs zeama in alta oala in care am adaugat 3 morvovi potriviti taiati in 4,o ceapa intreaga pentru gust si o lingura vegeta,dupa ce au fiert am adaugat 1/2 pachet paste(asa ne place noua,paste,taitei sau fidea) si pieptul de pui taiat feliute,se mai lasa sa fiarba 10 minute si se opreste focul..La servire am adaugat usturoi ras(vreo 4 bucatele doar in farfuria lui ca ii place usturoiat)....l-au trecut transpiratiile instant. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| ingerash wrote:Supa de pui cu mult usturoi-tratament pentru raceala sotului.A fost mai eficienta ca medicatia din ultimele doua zile. Da!!!!!! Supa de pui cu usturoi te scapa cel mai repede de virozele respiratorii. E o sursa de lichide, antiviral natural(usturoiul), vitamine(legumele, chiar daca sunt fierte tot mai pastreaza cate ceva) si proteine(supa de carne), în plus e mai usor de înghitit când te doare si în gat. Noua ne place foarte mult si nu ne lipseste când suntem raciti si nu numai. Azi fac pulpa de porc la cuptor cu cartofi copti si salata de varza murata. Desert avem de ieri, placinta cu iaurt. |
| Asa este Katrina Cum faci placinta cu iaurt? |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ciorba de pui cu legume si leustean, tocanita de miel, friptura de pui si friptura de miel servite cu broccoli fiert I mujdei de usturoi, lapte de pasare |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ardei umpluti si sarmale cu bulgur in loc de orez, ciorba de vita, mancarica de ardei copti si pui. |
|
| Multumesc Mihaela,Katrina |
|
| Supa crema de legume, cartofi cu piept de pui la cuptor si legume cu pui. Dominuka attached the following image(s):
|
|
|