Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru ca nu s-a mai organizat de foarte mult timp un concursi pentru pitici lansez un nou concurs pentru ei sub titlul:
Ce gandeste copilul meu
Va invit sa postati maxim 2 poze sau o poza + un filmuletz cu ceva ce piticul a creat absolut singur: o constructie din cuburi,lego sau alte jucarii, un desen sau o pictura, daca si-a amenajat singur un coltisor doar al lui... ceva ce v-a impresionat ca a facut singur.
Perioada de inscriere: de azi pana pe 3 aprilie Perioada de votare: 4-9 aprilie Anuntarea castigatorului 10 aprilie.
PS: Pt cine alege sa puna 2 poze, in ambele poze trebuie sa se vada acceeasi idee pe care a avut-o prichindelul
Exemplu:
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Super idee, Bravo Mniko! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Felicitari Miha pentru concurs ....si vorba ta ...MNiko wrote:... nu s-a mai organizat de foarte mult timp un concurs pentru pitici... |
|
| Raly, Dya merci. Acum asteptam participantii |
|

| Pai ii asteptam ca doar sunt o gramada de mamici cu copilasi care mai de care mai talentati. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ceva de genul asta?

Asa fac nani calul si pisicile. Le da pup, le inveleste si le spune somn usor! |
|
| Si ceva de genul asta Dana.
Calul presupun ca e invelit? sau nu vad eu bine? |
|

| MNiko wrote:Si ceva de genul asta Dana. Calul presupun ca e invelit? sau nu vad eu bine? Da am filmuletul cu ea, dar nu reusesc sa-l incarc acum. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mihaela super idee! Imi place arhitecta Cristinutza danab ai o fetita foarte grijulie, iti fura meseria de mamica |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Cristinica ce talentata esti tu la lego
Dana ce fetita grijulie ai tu, cum are ea grija de calutii ei
Mihaela ai drepatate ,, chiar ma gandeam sa deschid un concurs, nu divulg tema cine stite poate imi va fi de folos vreodata
Hmmm ce provocare |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mniko super concurs |
|

| Gata, am pus si filmuletul cu Miru "decorand" locul de joaca. Mihaela, daca nu e voie, il sterg. |
|

| Dana eu nu pot sa vad filmuletul |
|

| L-am incarcat in photobucket acum. Sper sa se vada. |
|
| danab wrote:Gata, am pus si filmuletul cu Miru "decorand" locul de joaca. Mihaela, daca nu e voie, il sterg. Dana, am modificat conditiile de participare si acum e bine |
|
|