Ce fructe introducem dupa 1 an?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, February 23, 2007 4:24 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu i-am dat pana intr-un an, de fapt de pe la 6 luni si jumatate incolo, mar si banana. Nu i-am dat deloc portocale, ca sa nu se strice la burtica si sa nu se irite la fundulet.

Dupa 1 an, Andrei mananca urmatoarele fructe:

- mar
- banana
- piersica
- para
- strugure
- kiwi - dar rar pentru ca nu ii place
- ananas din compot

Cam atat. O sa mai incercam cand vor aparea pepenii si cu pepeni, poate si caise.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, February 23, 2007 4:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
i-am dat si eu kiwi lui Andrei zilele trecute si prima impresie a fost ca e cam puker ... se cam stramba dar a mancat in cele din urma. bine, el asa face cu tot ce e nou... smecherul!

intre timp i-am facut compot de mere cu pere si gutui dar se sclambaia si la gutuile din compot.. in schimb zeama a primit-o f bine...

am intrebat si pediatrul de la circa de capsuni si a zis nu pana dupa 2-3 ani...
Dana, tu cum de i-ai dat mama capsuni sub 1 an??????oare
n-a avut Mirunica nimik de la ele?scratch
taki
Scris: Friday, February 23, 2007 4:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
I-am dat kiwi Sashei de la 9 luni.

De obicei il papa bine in combinatie cu cu banana si iaurt. Eu kiwi il dau pe razatoare ( ca pe mar ).
AdrianaC
Scris: Friday, February 23, 2007 4:45 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Nu toti copiii o patesc de la capsuni. De fapt si de drept, daca tin eu bine minte, alergie poate sa faca de la semintele de capsuni, deci daca le cureti bine, poti sa ii dai.

Eu una nu i-am dat totusi, de siguranta, dar la vara o sa ii dau (sau cand apar capsunile, ca habar n-am ras )
ira_tgr
Scris: Friday, February 23, 2007 4:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Andismom wrote:

Dana, tu cum de i-ai dat mama capsuni sub 1 an??????oare
n-a avut Mirunica nimik de la ele?scratch

si eu i-am dat lu' Capsu' capsunici ras are aproape 9 luni
si kiwi - cred k o sa papam de luniras
Andi&Mariuca
Scris: Friday, February 23, 2007 4:56 PM
Nivel

Adriana, mersi de sfat! asa e... samburii din capsuni si kiwi sunt alergeni. si poate ca o sa ii dau si eu un pic la vara!
delfinasa
Scris: Friday, February 23, 2007 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Fii-mea tolereaza foarte bine si capsunile si kiwi, piersicile le mananca cu coaja...inainte sa faca un an i-am dat si dac-am vazut ca nu face alergie, papa destul de des in continuare. A papat si iaurturi cu fructele astea mult inainte sa faca un an, dar erau bine pasate sau bucatele si nu am vazut seminte in ele.
danab
Scris: Friday, February 23, 2007 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:
i-am dat si eu kiwi lui Andrei zilele trecute si prima impresie a fost ca e cam puker ... se cam stramba dar a mancat in cele din urma. bine, el asa face cu tot ce e nou... smecherul!

Dana, tu cum de i-ai dat mama capsuni sub 1 an??????oare n-a avut Mirunica nimik de la ele?scratch

Anca,
eu tin fructul de kiwi o zi pe masa, sa se coaca si sa fie mai dulce, iar Miruna practic il devoreaza, nu ramane nimic, e in stare sa linga si masuta ei.
Iar capsuni i-am dat intai in iaurtel, o lingura de proba si dupa aia am luat de la magazin, din caserola. Noi nu avem in familie niciunul alergii, asa ca nu prea are de unde lua, pluc ca cele cumparate acum nu au timpul sa se maturizeze semintele sa poata provoca alergii.
Miri
Scris: Friday, February 23, 2007 9:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
I-am dat si eu Sarei ieri un kiwi, i l-am taiat bucatele iar ea si l-a bagat singura in guritza!De data asta....i-a placut!yes
MNiko
Scris: Saturday, February 24, 2007 6:45 AM
Nivel: Guest

Si eu am observat ca daca ii dau kiwi in ziua in care l-am cumparat nu il mananca, in schimb daca sta o zi doua in bucatarie atunci face ca Miruna si Sara
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, February 24, 2007 2:51 PM
Nivel

eu oricum m-am "specializat" in ales kiwi... stiu sa ii deosebesc pe aia cruzi de cei copti pt ca nici eu nu ii pap decat daca sunt f dulci!ras

Dana, i-am dat si eu Danonino d-asta cu branzica si capusuni si nu a avut nimic. deci cred ca as putea sa ii dau si fructele ca atare, nu?
danab
Scris: Sunday, February 25, 2007 6:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Andismom wrote:
eu oricum m-am "specializat" in ales kiwi... stiu sa ii deosebesc pe aia cruzi de cei copti pt ca nici eu nu ii pap decat daca sunt f dulci!ras

Dana, i-am dat si eu Danonino d-asta cu branzica si capusuni si nu a avut nimic. deci cred ca as putea sa ii dau si fructele ca atare, nu?

Cred ca poti, Anca. Pentru inceput da-i fara samburi si vezi reactia. Treptat ii dai capsuna intreaga.
sousourel
Scris: Monday, February 26, 2007 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Noi, cica nu avem voie nici kiwi si nici capsuni, dar dimineata ne-am scapat la o capsuna alcool ... pana acum nu i-a iesit nimic pe piele, mai urmaresc si maine bounce
MNiko
Scris: Monday, February 26, 2007 9:00 PM
Nivel: Guest

Dupa ce criterii alegeti un fruct de ananas?
PrincessLilou
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
sophie a fost precoce cu banana. i-o puneam pasata in cereale de pe la 8-9 luni chiar. intre timp am adaugat:

mandarine, mango, kiwi, capsuni, mar, pepene galben, cirese (fara samburi), piersici.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.