Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| TOATE FLORILE, toate culorile...imi place sa am gradina plina de flori, dar imi place sa am si-n casa in ghivece, in vaze... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ador lacramioarele |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mie mi-au cazut cu tronc gerberele:
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| si mie imi plac! Mai ales pentru realizarea unui buchet spectaculos! Si sunt si ieftine... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cute_baby_of_mine wrote:si mie imi plac! Mai ales pentru realizarea unui buchet spectaculos! Si sunt si ieftine...
Hmmm...n-as zice...Preturile in Bucuresti sunt destul de piperate la aranjamente florale... |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu stiu ca in Piatra Neamt nu se percepe taxa de manopera pentru un cos de flori, de exemplu. Platesti cosul - 20 RON. Dar, daca ai un buget de 100 RON, e greu sa faci un cosulet cu trandafiri, dat fiind faptul ca ei costa pana la 7 RON firul. In schimb, cu gerbere, la 3 RON firul e altceva. In plus, sunt si mai mari... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Eu stiu ca in Piatra Neamt nu se percepe taxa de manopera pentru un cos de flori, de exemplu. Platesti cosul - 20 RON. Dar, daca ai un buget de 100 RON, e greu sa faci un cosulet cu trandafiri, dat fiind faptul ca ei costa pana la 7 RON firul. In schimb, cu gerbere, la 3 RON firul e altceva. In plus, sunt si mai mari...
Un astfel de cos in Bucuresti e cel putin 1 milion lei vechi |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La Alexia la botez am avut aranjamente florale pe mese in genul celui de-al doilea buchetel (numai ca aveau un fel de farfurioara de sticla suport si erau infipte in niste buretei) si a costat 200 ron/aranjamentul. Diferenta e ca arajamentul era pe lungime, nu rotund, atat... in rest aceleasi flori si "frunze". |
|
| Imi plac aproape toate florile, mai ales cele parfumate, lacramioare, trandafiri, narcise, tuberose....etc Nu-mi plac florile carnivore. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Ma chinui de 10 minute sa ma hotarasc ce flori imi plac cel mai mult... Nu pot! Imi plac toate, chiar si papadiile... Imi amintesc cum faceam coronite din flori de papadie... |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| ma alatur si eu la ce spune cris,si eu imi amintesc de cum faceam coronite din flori de papadie.iar de celelalte flori ce sa mai zic...imi plac toate dar sa zc ca in mod special trandafirii rosii catifeleti ma inebunesc.sunt superbi.imi plac si florile de ghiveci.anul a trecut m-am chinuit sa imi scot o floare exotica din sambure.si am reusit chiar 2 am facut.acum sunt pusa sa imi gasesc magnolie...dar nu stiu de unde pot da de ea |
|
| Mie imi plac toate plantele, mai ales cele de apartament. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Imi plac florile in general, dar mai apropiati inimii imi sunt CRINII IMPERIALI!!!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Imi plac toate florile dar pe primul loc in inima mea se afla trandafirii. alina_nicoleta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Eu prefer zambilele .
 |
|
|
|