Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Care sunt preferatele voastre ?
Eu ador trandafirii, mai ales pe cei rosii si de asemenea liliacul. Mai sunt si alte flori care imi plac dar acestea sunt de departe preferatele mele. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Imi plac toate florile de vaza...daca nu am flori in casa, ma simt trista si fara energie .
Cel mai mult si mai mult imi plac lalelele si freziile. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mie nu-mi plac florile in vaza si nici ghivecele la geam in schimb daca as avea o gradina mi-as face un colt de rai acolo Imi plac florile de primavara, lalele, lacramioare, zambile, narcise, frezii...Altele nu ma incanta,imi plac asa sa le vad in treacat dar nu ma opresc sa le admir.Cand o sa ne luam casa o sa-mi cumpar carti de gradinarit si ma pun pe treaba |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu sunt disperata dupa lacramioare. Sunt puritatea si mireasma intruchipate . Apoi, pentru miros ,e iasomia. De primit ...florile salbatice imi plac . Liliacul e superb. Nu suport crinii nici pentru miros , nici ca aspect. altceva ? Trandafirii rozalii sau portocalii..... cam astea.... A... si floricicam mea: Maria ! :601: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Mie imi plac florile sub orice forma: vii in gradina, in vaza, in ghivece, sau moarte intr-un tablou sau uscate in glastre frumos aranjate.Sunt moarta dupa ikebana, care mi se pare una din cele mai frumoase si sensibile arte.
Ca si specie de flori, imi plac cel mai mult margaritarele (lacramioarele), calele, florile de camp de orice fel (pot fi de munte sau de campie - margarete, rododendron, rokia miresei), crinii albi, bujorii.
Ca si miros, ador margaritarul, freziile si zambilele. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| In topul preferintelor mele stau trandafirii si orhideele. In rest, pot spune ca iubesc florile, fie ele din gradina, de la florarie, de pe camp, din ghiveci. Cele din ghiveci sa ma ierte , ca le ud cam rar, dar le iubeste mama |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Iubesc tradafirii! Cei galbeni sunt preferatii mei dar nu spun nu la rosu si alb.
 |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu ador FREZIILE! Sunt atat de suave... Dar e musai sa fie albe sau galbene! nu prea imi plac cele hibrid, mov sau roz!! Si imi mai place magnolia cand infloreste prin curtile pietrenilor si iasomia. Si ar mai fi... florile de camp, culese cu bratul, cu miros imbatator de iarba proaspat cosita... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Freziile. Trandafirii si florile de vita-de-vie pt mirosul imbatator pe care-l fac seara ... gladiolele rosii... crinii imperiali (sper sa-mi fac si eu rost de bulbi) si in general toate florile. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| mie imi plac in mod special calele, crizantemele, trandafirii si gherberele Am o multime de flori si in ghiveci... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Florile mele preferate sunt lacramioarele si narcisele albe. Imi plac foarte mult florile de camp si floarea-soarelui. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Iubesc florile, dar iubesc trandafirii in special, cei galbeni si rosii |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Imi plac toate florile, dar ador freziile (galbene) si toate florile de primavara si vad ca si voua va plac mult. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cel mai mult si mai mult imi plac trandafirii rosii , apoi florile de gradina de toamna , primavara...acelea de le vand oamenii pe marginea drumului...mai ales spe Bucuresti _Ploiesti |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mie mi-ar place sa primesc ceva in genul asta:
 sau asa:
 |
|
|
|