Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Cine imi recomanda si mie ceva horror ... Findca pe toate pe care le-am vazut, mai ales unele mi se par o porcarie Am vaut:
CHUCKY I, II, III, IV, V (cred ca erau 5, oricum le vazusem pe toate) SHUTTER EMILY ROSE SCARY MOVIE I, II, III, IV DRAG ME TO HELL GRAVE DANCING MIRRORS 13 GHOSTS VALENTINE'S NIGHTMARE
Voua va plac filmele horor ? Voi ce filme ati vazut? ce-mi recomandati...Mie imi plac astea, si Andreei la fel |
|

| Daca vreti sa vedeti unul din aceste filme, intrebatima si va spun daca e bun la ceva sau nu... |
|

| Am vazut si SAW III
|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| de la saw am inteles ca sunt vreo 5-6 sotul meu s-a uitat la toate lui ii plac astea. ce tin minte ca a mai vazut el este : rise 30 de zile de intuneric hostel - asta l-am vazut si eu si inca nu mi-am revenit , mi-a placut dar e prea dur pentru gusturile mele. are 2 parti turistas - din asta am vazut cate putin, ca nu m-am putut uita la el. the messengers - asta am vrut sa il vad dar nu i-am gasit subt. masca de ceara - nu ii stiu numele in engleza |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| mi-e nu-mi plac...nu-mi spun nimic astfel de filme. |
|

| Multumesc sweet_angel, o sa vad ce pot gasi si maine, imi iau fetita si ne uitam.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Saw m-a socat un pic si rar ma socheaza ceva, am vazut unul de curand am sa ma uit inca o data la titlu ca nu mai tin minte, insa m-a dat rau pe spate si am avut ceva vise urate. Filmul e englezesc, actorii dementiali, iar subiectul pe cat de banal pare pe atat de bine reprezinta realitatea. Va zic maine titlul. Iarasi Marchizul de Sade mi s-a parut ingrozitor, iar cand am citit si cartea, numai pedofili vedeam in fata ochilor. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| The orphan...mi-a placut.E interesant finalul...neasteptat de altfel.Mie de fel nu imi plac filmele horor |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu daca vad un horror am cosmaruri cateva zile dar dupa ce am vazut filmul hostel , nu mi-a mai iesit din cap, ma gandesc ca asa ceva se intampla si in realitate. actiunea filmului se petrece in slovacia cred, si dupa vreo 3 zile de cand l-am vazut am plecat in ro prin slovenia pt prima data, acolo a inceput cosmarul era noapte, si navigatorul ne-a scos de pe autostrada, si mergeam pe un drum pustiu, parca la cativa km tot vedeam cate un club de noapte, eu eram convinsa ca filmul era facut in slovenia, am zis ca in viata mea nu mai vreau sa mergem pe acolo acasa, dar cand am ajuns acasa i-am povestit fratelui meu si el a zis ca filmul nu era facut in slovenia, si m-am mai linistit , de atunci plecam tot timpul pe acolo acasa , dar filmul tot nu l-am uitat, nu stiu de ce m-a impresionat asa de tare. |
|

| Eu nu am reactii, pur si simplu....imi place actiunea! Andreea nici ea nu are cosmaruri, doar la un singur film i-a fost frica sa coboare si din pat, acela fiind Shutter...Nush de ce, dar s-a speriat...deobicei si ea se uita cu mine... |
|

| Fiica mea zicea ca, ea cand o sa fie mare o sa joace in filme de groaza (LOL) fiindca vrea sa-si invinga teama de filme din astea... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Pe langa cele enumerate mai sus puteti incerca si Wrong Turn. In mod evident nu este pentru cei care nu agreeaza genul, dar daca-l vizionati cu lumina stinsa are ceva "farmec". |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Imi recomandeaza cineva un film bun psihologic horror? Merge asa de bine cu fulgerile si tunetele de pe la noi! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Recomndati-mi ceva filme potrivite cu halloween,va rog frumos |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Resident Evil 1-5. |
|
|