Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| miriam wrote:spioana-2015, o comedioara dragutza de vacanta. si mie mi-a placut |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Intouchables - ce inseamna sa fii om. Si comedie si drama si speranta, toate la un loc. Recomand cu mare caldura |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| sousourel wrote:Intouchables - ce inseamna sa fii om. Si comedie si drama si speranta, toate la un loc. L-am vazut aseara....foarte fain am ras cum n-am mai facut-o de mult! Dincolo de partea amuzanta, intr-adevar, este un film foarte bun care merita vazut! |
|

| Ma bucur ca ti-a placut
Chocolat - despre prejudecati si...totusi, happy end. Jonny Depp face un rol foarte dragut, dar asa, fugitiv |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Un film dragut: A royal night out . Si Phoenix 2014,am o pasiune pt filmele cu evrei. Edit: inca unul, Ostrovul, un film ortodox rusesc. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| The Day After Tomorrow |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Max - Un fil usor, de familie. Focus - o comedie simpatica. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Daca tot am fost obligata sa stau la pat am vazut: Gone girl, The judge si Revenant (dupa mine di Caprio merita un Oscar pentru acest rol)Filmul n-a aparut inca la cinema , dar se gaseste pe net. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| bereea wrote: Revenant (dupa mine di Caprio merita un Oscar pentru acest rol)Filmul n-a aparut inca la cinema , dar se gaseste pe net. Abia astept sa-l vad si eu! Am observat pe net ca parerile sunt impartite... Eu sper totusi la un Oscar pentru DiCaprio. |
|

| Anelise wrote:Abia astept sa-l vad si eu!  Am observat pe net ca parerile sunt impartite... Eu sper totusi la un Oscar pentru DiCaprio.
Si eu.Merita!Nu-i un film care place oricui, la inceput am fost rezervata, apoi m-a prins rau de tot. |
|

| bereea wrote: Si eu.Merita!Nu-i un film care place oricui, la inceput am fost rezervata, apoi m-a prins rau de tot.
Bereea, am reusit sa-l vad! Tare!!! Mi-a placut mult!
In schimb, am vazut si eu azi dimineata 50 Shades, mai mult ca l-a cam vazut toata lumea si eu nu... Nu cred ca am vazut film mai prost de ceva vreme... Strict parerea mea.
sousourel wrote:Intouchables - ce inseamna sa fii om. Si comedie si drama si speranta, toate la un loc. Recomand cu mare caldura E urmatorul si pe lista mea! Am inteles ca e foarte frumos! |
|

| Anelise wrote:E urmatorul si pe lista mea!  Am inteles ca e foarte frumos!
Este! Inca mi-l amintesc cu placere |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| 50 Shades cica e nominalizat la Zmeura de Aur.
In ultimul timp am mai vazut ceva filme, dar niciunul care sa merite recomandat. |
|

| kali wrote:50 Shades cica e nominalizat la Zmeura de Aur. Da. Cu tot cu actori si interpretarea lor de "exceptie"... Nici nu ma mira! |
|

| kali wrote:50 Shades cica e nominalizat la Zmeura de Aur. .
Cel mai prost film...ever!Am vazut ca va iesi o parodie dupa acest film (care de fapt e el insusi o parodie) si s-ar putea sa fie mult mai reusit!
Intouchables mi-a placut mult de tot!
Anelise, |
|
|