Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Urmeaza partea a 2-a si a 3-a... candva... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Fifty Shades Of Gray... l-am vazut si eu... curioasa ca vuia tot internetul.... nici nu mi-a placut , nici nu mi-a displacut.Putea sa fie o poveste de dragoste frumoasa dar , nu si-au dat silinta... nici actorii , nici regizorul... Mi s-a parut o ecranizare proasta a unei carti de Sandra Brown . Si finalul... hmmm, mai bine citeam cartile. Slabut de tot, pe la juma' de film barbata-miu a adormit |
|
| Insurgent - sub asteptari. The Maze Runner - hm... ok, sa spunem. |
|
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:Insurgent - sub asteptari. The Maze Runner - hm... ok, sa spunem.
da, Insurgent nu mi-a placut. am avut rabdare doar pana la jumate. cartea in schimb ...faina |
|
| Jupiter Ascending: subiect bun, efecte waw, rezultatul... slab. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Jupiter Ascending: subiect bun, efecte waw, rezultatul... slab.
L-am vazut si eu, de acord cu Kali.
In schimb mi-a placut mult I origins. Am vazut si Fifty Shades...ce sa spun ca aperiti merge. |
|
| bereea wrote:
L-am vazut si eu, de acord cu Kali.
In schimb mi-a placut mult I origins. Am vazut si Fifty Shades...ce sa spun ca aperiti merge.
I Origins consider ca e cel mai bun film vazut in ultimul timp, dupa gustul meu, desigur. Mi-a placut subiectul, felul in care a fost filmat, actorii, ideea, modul in care ti se dezvaluie, treptat, esenta filmului. Bun, bun; pentru noi, zic.
Aperiti?! Sau aperitiv?! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Aperitiv |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am mai vazut: Birdman - haios si genial. Whiplash - savuros, mai ales ca mi-a placut muzica. Boyhood - nu mi s-a parut ceva extraordinar, dar frumos actoriceste, poveste frumoasa. Edge of tomorrow - un SF foarte tare! pentru iubitorii de gen John Wick - doamne ce s-au mai batut! una-n-tr-una! Seventh Son - ma asteptam sa fie mai spectaculos din punct de vedere al povestii. Multe efecte fara poveste, nu stiu cum. Cam ca Jupiter Ascending... Mortdecai - un film care chiar nu mi-a placut, desi e cu Jonny Depp...
|
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Un film mai vechi si totusi de actualitate:Three Kings Si Fast and furious 7. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| The Theory of Everything mi-a placut foarte mult.Recomand.Actorul din rolul principal e foarte tare.Nu degeaba a luat Oscarul. I Origin mi-a placut enorm.Iti da de gandit... |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| zaza_ wrote: Mortdecai - un film care chiar nu mi-a placut, desi e cu Jonny Depp...
Nici mie, nu am inteles unde era comedia... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu am vazut nu de mult Love,Rosie!!Un film de adolescentii dar care mi-a placut enorm!
I Origin un film bun ,ideea in sine minunata se merita vizionat!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| The Theory of Everything (Teoria intregului) este adevarata,doctorul Stephen Hawking exista,se spune ca e cel mai destept om in viata,probabil al doilea EINSTEIN,inca mai tine conferinte,dus cu patul,doar creierul ii functioneaza.El a demonstrat ca Universul s-a facut din nimic iar gaurile negre emit radiatii,care au fost numite Radiatii Hawking |
|
| Stim. |
|
|