Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Interstellar. Foarte interesanta ideea; placut de urmarit... recomand. Totusi, te lasa cu o gramada de semne de intrebare iar dupa, desi vizionarea lui e o experienta placuta, care te absorbe, cu cat te gandesti mai mult - si te gandesti!! - cu atat gasesti chestii care nu se potrivesc sau nu le-ai inteles. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| am vazut de curand si mi-a placut Divergent. f faina si cartea |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| I ORIGINS l-am vazut ieri. Foarte interesant, captivant...il recomand. the other boleyn girl l-am vazut de vreo trei ori. Superbbbb |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| HOPE wrote:I ORIGINS l-am vazut ieri. Foarte interesant, captivant...il recomand.
Si mie mi-a placut. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| kali wrote:Interstellar. Foarte interesanta ideea; placut de urmarit... recomand. Totusi, te lasa cu o gramada de semne de intrebare iar dupa, desi vizionarea lui e o experienta placuta, care te absorbe, cu cat te gandesti mai mult - si te gandesti!! - cu atat gasesti chestii care nu se potrivesc sau nu le-ai inteles. ..recomand si eu...te lasa pe ganduri...
Si mai recomand, In cautarea fericirii. |
|
| alexandrabogdan wrote:am vazut de curand si mi-a placut Divergent
L-am vazut si eu. E ok, mi-a placut. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| O comedie buna nu stiti ? |
|
| carla wrote:O comedie buna nu stiti ?
The Other Woman |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Lebada neagra! Super! |
|
| kali wrote:
The Other Woman
am vazut-o dar cred c-am s-o mai revad cel putin o data |
|
| Am vazut ieri Diversiunea.Mi-a placut,m-a captivat |
|
| The last man on Earth-2015-serial,comedie |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Fifty Shades Of Gray - Nu mi-a placut. Mi s-a parut slabut rau de tot. In genul acestuia, cu poveste si actori si tot ce vrei, mai bine Nymphomaniac vol I, II sau La vie d'Adelle sau Jeune & jolie. I Origins.Interesant, mi-a placut finalul final :):) Interstellar. Trist. Ne distrugem pamantul. Si ne indreptam inevitabil spre autodistrugere. Lucru adevarat. Exodus:Gods and Kings. Foarte frumos. O alta perspectiva. M-a incantat! John Wick. Daca iti plac filmele cu batai si razbunari si mafie... The Imitation Game - Superb! O poveste fascinanta.
Mai vreau sa vad Birdman, Whiplash, Boyhood, Flawless, Fury, Edge of tomorrow - il tot evit..., Mortdecai.
|
|
| The Shawhank Redemption |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| zaza_ wrote:Fifty Shades Of Gray - Nu mi-a placut. Mi s-a parut slabut rau de tot. In genul acestuia, cu poveste si actori si tot ce vrei, mai bine Nymphomaniac vol I, II sau La vie d'Adelle sau Jeune & jolie.
L-am vazut online, sunt de aceeasi parere, plus ca se termina f brusc.. serios, asta e finalul? Se despart asa la lift si ramane subiectul in aer? Sau sa caut partea a 2-a? |
|
|