Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| de acord cu voi. nu merita filmul! si hahaleala in sala a fost si la Arad ...nu am inteles-o dar na ....poate n-am eu simtul umorului asa de dezvoltat |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Prietenele mele sunt mai puritane si e aiurea sa merg singura la filmul asta. Chiar e asa slab filmul? Sau imaginatia nostra |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| http://www.provita.ro/detalii-stire.php?id=1323 |
|

| Chiar nu vreau sa intru intr-o polemica. In afara de faptul ca articolul e unul tradus, mai e si nedocumentat, e scris pe baza impresiilor altui autor nicidecum a unei persoane care a citit cartea. Iar articolul este adresat tinerilor, categorie de varsta mai usor de manipulat (Scrisoarea unui medic psihiatru catre tineri despre filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey”). Fiecare cu parerea lui. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Mai, eu am luat cartea exact ca ceea ce este: o carte usoara, de vacanta care l-a facut extrem de fericit pe sotul meu pentru ca imi facea chef de sex...nu inteleg ce attatea discutii si analize.Si, din cate am inteles, cele mai multe fete de pe forum au cam aceeasi parere cu mine. |
|

| bereea wrote: Mai, eu am luat cartea exact ca ceea ce este: o carte usoara, de vacanta care l-a facut extrem de fericit pe sotul meu pentru ca imi facea chef de sex...nu inteleg ce attatea discutii si analize.Si, din cate am inteles, cele mai multe fete de pe forum au cam aceeasi parere cu mine.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| bereea wrote: Mai, eu am luat cartea exact ca ceea ce este: o carte usoara, de vacanta care l-a facut extrem de fericit pe sotul meu pentru ca imi facea chef de sex...nu inteleg ce attatea discutii si analize.Si, din cate am inteles, cele mai multe fete de pe forum au cam aceeasi parere cu mine.
Ai punctat foarte bine!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|

| Oscar 2015 recomanda Birdman. L-ati vazut?
Iata lista câstigatorilor:
Cel mai bun film: Birdman Cel mai bun actor în rol principal: Eddie Redmayne, The Theory of Everything Cea mai buna actrita în rol principal: Julianne Moore, Still Alice Cel mai bun actor în rol secundar: J. K. Simmons, Whiplash Cea mai buna actrita în rol secundar: Patricia Arquette, Boyhood Cel mai bun regizor: Alejandro G. Iñárritu, Birdman Cel mai bun scenariu original: Alejandro G. Iñárritu, Birdman Cel mai bun scenariu adaptat: Graham Moore, The Imitation Game Cea mai buna coloana sonora: Alexandre Desplat, The Grand Budapest Hotel Cel mai bun cântec: Glory, Selma Cel mai bun machiaj: Frances Hannon ?i Mark Coulier, The Grand Budapest Hotel Cele mai bune costume: Milena Canonero, The Grand Budapest Hotel Cele mai bune efecte vizuale: Paul J. Franklin, Andrew Lockley, Ian Hunter ?i Scott R. Fisher, Interstellar Cel mai bun montaj: Tom Cross, Whiplash Cel mai bun montaj de sunet: Alan Robert Murray ?i Bub Asman, American Sniper Cel mai bun mixaj de sunet: Craig Mann, Ben Wilkins ?i Thomas Curley, Whiplash Cea mai buna imagine: Emmanuel Lubezki, Birdman Cea mai buna scenografie: Anna Pinnock ?i Adam Stockhausen, The Grand Budapest Hotel Cea mai buna animatie: Big Hero 6 Cel mai bun scurtmetraj de anima?ie: Feast Cel mai bun film strain: Ida Cel mai bun documentar: Citizen Four
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am incercat sa vad Whiplash ...n-am reusit sa trec de jumatate ....m-a disperat cu injuraturile .....poate sunt eu prea puritana |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am vazut The Equalizer. Nu a fost pe gustul meu; mult prea violent si sangeros... |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| 12 ani de sclavie - aseara - bun!! Mi-a fost recomandat Trash |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| The mockingjay: revolta.
Povestea cu filmul asta, Jocurile Foamei a inceput cu ceva timp in urma. Intai am vazut prima parte. Apoi am citit pe nerasuflate cartea, toate volumele. Apoi am vazut partea a doua si mi s-a parut slabuta. Am revazut-o acum, la un timp dupa ce am citit cartile si am judecat intr-o alta lumina mi s-a parut chiar faina. A treia parte mi-a placut si mai mult. Cert e ca daca vizionezi un film imediat dupa ce ai citit cartea, filmul pare mai slab. E si firesc. Resursele mobilizate de carte cer "adecvarea continutului", ceea ce filmul nu face ...bine, gata teoria. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1
| Fifty Shades of Grey (2015) superb film recomand tuturor filmul (peste 16 ani) |
|

| O comedie bune, ceva de vizionat in familie? Asa ... sa il pot descoase pe Andrei. |
|
|