Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Cateva din filmele mele preferate, filme ce merita vazute, daca nu le-ati vazut deja:
6th Sense The Illusionist Pay It Forward The Bucket List A Beautiful Mind The Others The Pianist Shindler's List Crash V for Vendetta
... si altele, pe care le trec pe masura ce mi le amintesc...
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dhoom 1,2 si Krish merita vazute! |
|
| Am vazut ieri Jumper - interesant filmul... aventura, putin sf, si o poveste de dragoste impletita prin toate astea... nota 8 |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| bulibuli wrote:Am vazut ieri Jumper - interesant filmul... aventura, putin sf, si o poveste de dragoste impletita prin toate astea... nota 8 Idem in ce priveste nota. |
|
| bulibuli wrote:Cateva din filmele mele preferate, filme ce merita vazute, daca nu le-ati vazut deja:
6th Sense The Illusionist Pay It Forward The Bucket List A Beautiful Mind The Others The Pianist Shindler's List Crash V for Vendetta
... si altele, pe care le trec pe masura ce mi le amintesc...
Cele pe care le-am inrosit le-am vazut si mi-au placut foarte mult. |
|
| toate de mai sus au note 9,5-10.. filme de calitate
daca vrei reviews: Pay It Forward - exceptional, despre ideea unui copil de a face lumea in care traim mai buna... nota 10 + (de departe castigatorul, un film pe care n-o sa-l uit in veci)
The Bucket List - cu Jack Nicholson si Morgan Freeman care-si propun sa faca ceea ce si-au dorit toata viata - nota 9,5 pt ca se exagereaza cate putin pe ici pe colo, dar filmul e bun
Crash - l-am vazut de mult tare, are si ceva actiune si ceva psihologic, are de toate... nota 9,5 |
|
| Asa este .... The Others este foarte tare in ce priveste intorastura pe care o ia toata povestea ...adica na daca la alte filme iti pui putin imaginatia la contributie reusesti oarecum sa intuiesti finalul dar la asta..... The Pianist- la asta am bocit de numa si l-am vazut de 3 ori desi deobicei nu prea imi place sa revad filmele. Apropo are cineva filmul Dirty Dancing , sunt innebunita dupa filmul ala desi este tare simplu mie mi-a placut enorm . |
|
| si mie mi-a placut, l-am revazut acum cativa ani si sincer... parca nu mai are acelasi farmec, pt ca intre timp ai vazut filme mult mai "evoluate" dar... rascoleste amintiri, asta e frumos... |
|
| Da cred ca de aia imi si place ca rascoleste amintiri frumoase .... |
|
| Am mai vazut de curand si mi-a placut:
Dragoste in vremea holerei - nota 9,5 - aproape la fel de reusit ca si cartea...
4 luni 3 saptamani si 2 zile - impresionant, bine realizat - nota 9 i-as da |
|
| Din pacate eu nu le-am vazut , dar sper sa reusesc cit de curind. |
|
| Tocmai am vazut filmul "Juno" - nu credeam ca o sa-mi placa dar i-a mers direct la suflet... ii dau nota 9. |
|
| si "The Ex" - o comedie romantica de nota 9,5 |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| dya wrote:Apropo are cineva filmul Dirty Dancing , sunt innebunita dupa filmul ala desi este tare simplu mie mi-a placut enorm .
Il am eu,vb pe mess! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Am vazut "30 days of night"suuuuper filmul Cel mai bun horror pe care l-am vazut pana acum.Pe lista de preferate:
The Ring 1 si 2 1408 Kill Bill IT Wrong Turn Final Destination The sixth sense Dracula(cel cu Gary Oldman ) mai sunt....eu sunt fan horror:018: :018: dar ma uit la orice film,daca e bun si are o distributie placuta. |
|
|